GALERIE FOTO. 192 de elevi constănțeni, premiați pentru performanțe remarcabile

228

Articole de la același autor

Din agenda de evenimente dedicate Zilelor Constanței a făcut parte și festivitatea organizată luni, 20 mai, în Piața Ovidiu de Primăria Municipiului Constanța, dedicată elevilor constănțeni care au obținut rezultate remarcabile la olimpiadele și concursurile școlare de anul trecut, dar și dascălilor care i-au îndrumat cu dăruire și pasiune pentru a obține cele mai bune rezultate școlare.



„Pentru că educația reprezintă o investiție în viitorul orașului nostru, Primăria Municipiului Constanța, alături de partenerii săi – Ameropa Grains, Chimpex și Editura Litera, și-a propus ca de Ziua Constanței să celebreze pasiunea, determinarea, perseverența și munca asiduă a celor 192 de elevi merituoși, care au înțeles că excelența nu vine fără efort. Acești tineri reprezintă mândria întregului oraș și speranța într-un viitor mai bun pentru noi toți, fiind totodată și cei mai buni ambasadori ai Constanței în România și peste tot în lume.

Rezultatele excepționale ale elevilor constănțeni nu ar fi fost posibile fără implicarea și sprijinul necondiționat al profesorilor și părinților”, au transmis organizatorii. 

De asemenea, onorați să fie din nou alături de comunitatea constănțeană pentru a celebra excelența în educație și implicarea activă în sprijinul acesteia, Ameropa Grains și Chimpex sunt mândre să susțină peste 190 de olimpici naționali din județul Constanța, recunoscând astfel eforturile și performanțele remarcabile ale elevilor.



„Credem cu tărie că educația este fundamentul unei societăți puternice și durabile. Implicarea noastră în comunitate reflectă angajamentul de a oferi fiecărui individ șansa de a-și atinge potențialul maxim. Prin inițiativele noastre educaționale, dorim să încurajăm și să sprijinim performanța la toate nivelurile.



«Împreună creștem generații» este viziunea care ne ghidează. Prin colaborare și sprijin reciproc, putem cultiva talentele și construi un viitor promițător pentru tinerii noștri. Astăzi, avem onoarea de a premia olimpicii constănțeni cu carduri cadou în valoare de 300 RON, ca semn de apreciere pentru rezultatele lor excepționale.



Împreună, putem realiza lucruri extraordinare! Mulțumim că sunteți alături de noi în această călătorie de susținere a educației și a performanței”, au transmis reprezentanții Ameropa Grains. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4247 secunde