„Gândesc economic, deci câştig!”. Elevii constănţeni, în concurs de educaţie financiară

219

Articole de la același autor

Elevii constănţeni de la mai multe licee din municipiul Constanţa învaţă noţiuni de educaţie financiară şi chiar se întrec în a le demonstra. Vineri, 7 mai, a avut loc cea de-a XVI-a ediţie a concursului judeţean de gândire economică „Gândesc economic, deci câştig!”. S-au întrecut mai multe echipe şi, deşi nu toţi elevii au primit câte un premiu, cu toţii se pot declara câştigători, având în vedere deprinderile sănătoase pe care le-au dobândit.

Premiul întâi a fost acordat elevului Alexandru Valentin Samson, de la Liceul Teoretic „Ovidius”, coordonat de prof. Victor Mihalaşcu. Premiul al doilea a fost obţinut de echipa Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”, formată din elevii Maria – Cristina Burlibaşa, Arun Osman, Alexandru Vîjlănescu şi coordonată de prof. Ingrid Kober. Premiul al treilea a revenit tot unei eleve de la Colegiul „Mircea cel Bătrân”, Adina Durdureanu, sub îndrumarea prof. Ingrid Kober. De asemenea, menţiuni au fost acordate elevilor Gabriela Bianca Borşaru, Daniel Ionuţ Lefter, Amina Veli, de la Liceul „Ovidius”, pregătiţi de prof. Victor Mihalaşcu.

Au mai participat elevi de la Liceul Economic „Virgil Madgearu”, Liceul Teoretic „George Emil Palade” şi Liceul Tehnologic „George Miron Costin”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5111 secunde