"Generalul" organizează audiențe la Mangalia

309
3
Joi, 18 octombrie, începând cu ora 10, la Colegiul Economic Mangalia, se vor desfășura audiențele inspectorului școlar general, prof. dr. Răducu Popescu, pentru zona Mangalia. 


În acest sens, directorii de unități de învățământ din zona menționată mai sus vor anunța cadrele didactice, părinții, elevii și alți doritori pentru a se putea înscrie în audiență, la secretariatul ISJ Constanța, la telefon 0241.611.913, până la data de 17 octombrie, cu precizarea problemei de interes.

De asemenea, reamintim cadrelor didactice interesate că astăzi este ultima zi în care se mai primesc propuneri cu referire la desemnarea viitorilor inspectori de specialitate pentru educație fizică și sport și pentru limba engleză pe adresa de email: [email protected]


Comentează știrea

Rodica
12 octombrie 2012
Campanie electorala

Papagalul rosu , a inceput campania electorala . Sa-si ia animalul de companie al familiei Stan , Timofte Liliana si sa plece in coclauri . Va i mama lor!

profesor
12 octombrie 2012
dezbatere publica

Dezbaterea publica este o cacealma! Fiind facuta pe mailul personal al ISG, de unde putem noi verifica daca este o adevarata dezbatere publica! Dnul Inspector General crede ca vorbeste cu studentii creduli de la universitate.Va numi, pe criterii politice un inspector, asa ca si pana acum!

tot eu
12 octombrie 2012
portret

Popescu Raducu : impostor ,fanfaron ,laudă ros, mito man ,om fara cuvâ nt, nu te poti baza pe el

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Școala nu e mall și nici talcioc"
Vineri, 21 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Nimeni nu scapă de școală!
Marţi, 18 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : ISJ Constanța, în doliu
Pagina a fost generata in 1.0588 secunde