Glasul speranțelor, la Techirghiol

413
Glasul speranțelor, la Techirghiol - glasulsperantelor-1592573257.jpg

Articole de la același autor

Orașul Techirghiol găzduiește, weekendul acesta, o nouă ediție a Festivalului Național Concurs de Muzică Ușoară pentru Copii "Glasul speranțelor". Evenimentul este organizat de autoritățile locale din Techirghiol și Centrul Cultural "Constantin Tănase" și va reuni, în piațeta 1 Decembrie 1918, zeci de copii talentați care vor încânta publicul cu vocea și repertoriul lor.

"În calitate de organizatori, au luat toate măsurile necesare astfel încât să fie respectate toate măsurile de distanțare socială. Numărul locurilor amenajate în piațeta centrală vor fi limitate. Intrarea este liberă. Sper ca prin acest eveniment cultural de tradiție la Techirghiol să arătăm că putem depăși problemele cauzate de pandemia de COVID-19 și să dovedim că, indiferent de situație, trebuie să ne continuam activitățile", precizează primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu.

Pentru anul acesta au intervenit o serie de modificări, în sensul că vor fi doar două grupe de copii, una de 10 - 13 ani, unde sunt înscriși 14 concurenți și una de 14 - 17 ani, cu 12 concurenți. Orașul Techirgiol va fi reprezentat în concurs la grupa 10 - 13 ani de Elif Iusein (10 ani) și Izabela Odă (10 ani).

Președintele juriului este compozitorul Nicolae Caragia, iar membri sunt compozitorul Viorel Gavrilă, compozitorul Jolt Kerestely, compozitorul Gigi Rădulescu și pro-fesorul Ion Petrache.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3065 secunde