Începe Festivalul Mamaia Copiilor. Ce noutăți aduce

313
Începe Festivalul Mamaia Copiilor.  Ce noutăți aduce - mamaiacopiilor38-1530891758.jpg

Articole de la același autor

Au mai rămas doar câteva zile până când se va da startul celei de-a XVIII-a ediții a Festivalului Mamaia Copiilor, care va avea loc în perioada 10-14 iulie. Ca urmare, finaliștii preselecțiilor, desfășurate în toată țara, vor petrece o săptămână la mare, pentru a concura în etapa finală a Festivalului Național de Creație și Interpretare Mamaia Copiilor, la cele trei secțiuni, Creație, Interpretare și Show.

Ca noutate, anul acesta, prin sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, evenimentul se va desfășura în Mamaia, pe scena din Piațeta "Cazino" și pe cea din Piațeta "Perla". În ultimii ani, evenimentul s-a desfășurat la Casa de Cultură din Constanța.

Cu această ocazie, directorul festivalului, Liviu Manolache, a declarat următoarele: "Suntem încântați de sprijinul acordat de Primăria Constanța pentru relocarea festivalului în stațiunea Mamaia, acolo unde acesta a luat naștere. Astfel, Mamaia Copiilor își recapătă faima de altădată, mai ales în acest an, odată cu împlinirea a o sută de ani de la Marea Unire, când vrem să arătăm întregii țări acești copii deosebit de talentați. Le doresc mult succes!".

Așadar, concurenții vor avea alocate repetiții pentru pregătirea spectacolului, iar concursul se va desfășura de la ora 20.00. Astfel, marți, 10 iulie, vor urca pe scenă grupele de vârstă 4-6 ani și 10-12 ani (secțiunea Interpretare), miercuri, 11 iulie, evoluează grupele de vârstă 7-9 ani și 13-15 ani (secțiunea Interpretare). Apoi, joi, 12 iulie, vor încânta publicul copiii cu vârsta cuprinsă între 13 -15 ani și 16-17 ani (secțiunea Interpretare) și secțiunea Show, urmând ca vineri, 13 iulie, să aibă loc secțiunea de Creație. Festivalul se încheie sâmbătă, 14 iulie, la ora 21.00, când va avea loc Gala Festivalului Național de Creație și Interpretare Mamaia Copiilor 2018. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6132 secunde