Investiții turcești în învățământul constănțean

251
1
Investiții turcești în învățământul constănțean - udtr-1445794978.jpg

Articole de la același autor

Președintele Agenției Turce pentru Colaborare și Cooperare din zona Balcanilor, Mahmut Cevik, se va afla, astăzi, la Universitatea "Ovidius", pentru a inaugura investițiile realizate de TIKA la Facultatea de Litere din cadrul acestei universități, secția română-turcă, dar și la Grădinița bilingvă româno-turcă "Zubeyde Hanim" și la Colegiul Național "Kemal Ataturk" din Medgidia. 


De asemenea, week-end-ul trecut, președintele UDTR, Osman Fedbi, a avut o întrevedere, la sediul central al uniunii, cu delegația acestei agenții, discuțiile axându-se, în principal, pe stabilirea domeniilor de investiții TIKA în România, de care să beneficieze etnicii turci. Au fost vizate: învățământul, monumentele istorice și tineretul pentru care se așteaptă din partea UDTR propuneri de proiecte. 


La întâlnire, au mai luat parte secretarul general Ervin Ibraim, președintele comisiei de cultură Turkoglu Serin, vicepreședinții comisiilor de cultură și religie, Melek Osman, respectiv Firdes Musledin, subprefectul județului Constanța, Levent Accoium, și deputatul Amet Varol.


Agenția Turcă pentru Colaborare și Cooperare este subordonată direct premierului Turciei și are birouri deschise în peste 40 de țări din Europa, Asia și Africa. 


Comentează știrea

mama
26 octombrie 2015
Nu merita.

Nu merita apelativul pe care le acordati am scris la ei daca cunosc o fata muta de etnie turca si nu mi-au raspuns ,acesti oameni din conducerea uninunii isi iau banii si atit.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Delegație din Turcia, vizită la UDTR
Pagina a fost generata in 0.8067 secunde