UDTR pregătește a X-a ediție a Festivalului de Artă Culinară Turcească

577
4
UDTR pregătește a X-a ediție a Festivalului de Artă Culinară Turcească - udtrpregatestefestivaluldeartacu-1444924927.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Democrată Turcă din România (UDTR) organizează duminică, 18 octombrie, de la ora 12.00, la Cernavodă, cea de-a X-a ediție a Festivalului de Artă Culinară Turcească. Evenimentul se va desfășura la Restaurantul "Hollywood" din strada Dacia nr. 72 (în spatele Primăriei).

Festivalul este organizat de comisia de femei din cadrul UDTR și le reunește anual într-un concurs pe cele mai pricepute doamne în arta culinară turcească. Vor intra în competiție preparate culinare pregătite la filialele UDTR din Constanța, Mangalia, Medgidia,Tulcea, București, Galați, Cernavodă, Hârșova, Cumpăna, Amzacea, Cobadin, Techirghiol, Tuzla, Măcin, Babadag și Fântâna Mare.

Concursul va cuprinde trei secțiuni: mâncare tradi-țională, patiserie și dulciuri. În cadrul festivalului, va avea loc un spectacol de dansuri tradiționale turcești susținut de ansamblurile UDTR din Hârșova și Cumpăna.

"În acest an, am ales ca loc de desfășurare a acestui festival, Cernavodă, un oraș în care trăiește o comunitate compactă de turci și unde se păstrează rețete culinare vechi de sute de ani. Turcoaicele din Dobrogea dețin rețete culinare vechi, transmise din generație în generație și ridică bucătăria tradițională la rang de artă. Bucătăria turcească face parte din identitatea noastră etnică și dă un farmec aparte mozaicului interetnic dobrogean", a declarat președintele comisiei de femei și coordonatorul proiectului, Amet Melec.

La eveniment, sunt așteptați să participe președintele UDTR, Osman Fedbi, secretarul general Ervin Ibraim, deputatul Iusein Ibram, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Sevil Shhaideh, chestorul principal de poliție Nezir Gelaledin - MAI, parlamentari, reprezentanți ai administrației publice locale și centrale, ai Ambasadei Republicii Turcia la București, precum și consulul general al Republicii Turcia la Constanța, Ali Bozcaliskan. 

Comentează știrea

fbftxkGwJpOrGufL
1 decembrie 2016
HGrZqLxbiTp

HLOgqY mrllsdtqceru, [url=http://kavmtpqytlua.com/]kavmtpqytlua[/url], [link=http://slugpgvgkqnf.com/]slugpgvgkqnf[/link], http://dedbsrfkwvgl.com/

StewartPesty
9 mai 2017
krokupff

wh0cd4262557 Sildenafil Citrate

StewartPesty
14 iunie 2017
obothqcb

wh0cd698609 bonuses albuterol advair no prescription arimidex for bodybuilding albuterol bentyl

StewartPesty
9 iulie 2017
ak9ixxen

wh0cd698609 more information buy clindamycin

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4745 secunde