IPS Teodosie va sluji în week-end într-un sat din Suceava

1615
IPS Teodosie va sluji în week-end într-un sat din Suceava - ips-teodosie--1699017147.jpg

Articole de la același autor

În perioada 4-7 noiembrie 2023, Arhiepiscopul Tomisului va avea un program extrem de dens, care cuprinde și o slujbă de sfințire a picturii unei biserici dintr-un sat din județul Suceava.

Sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 7.45, va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea Strunga, cinstind, anticipat, hramul. Biserica mică a așezământului monahal este ocrotită de către Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, sărbătoriți de către Biserica Ortodoxă în data de 8 noiembrie.

În aceeași zi, de la ora 21.40, va oficia Acatistul Învierii Domnului la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Duminică, 5 noiembrie, de la ora 8.00, împreună cu P.S. Damaschin Dorneanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, și cu P.S. Antonie, Episcop de Bălți, va oficia slujba de sfințire a picturii bisericii „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din satul Moara (județul Suceava), urmată de săvârșirea Sfintei Liturghii.

Luni, 6 noiembrie, de la ora 6.40, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța.

Marți, 7 noiembrie, de la ora 6.40, va oficia Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța, iar de la ora 17.00, va oficia slujba Vecerniei la biserica „Sfinții Îngeri” din Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4152 secunde