IPS Teodosie va sluji la biserica pe care Primăria o vrea demolată

524
2
IPS Teodosie va sluji la biserica pe care Primăria o vrea demolată - sus1639595858-1654768377.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 10 iunie, de la ora 7.30, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Sf. Liturghie la biserica „Izvorul Tămăduirii” (zona Macul Roșu), biserică pe care Primăria o vrea demolată.

Reamintim că ieri, același prelat tomitan a transmis primarului Vergil Chițac o scrisoare, prin care îl roagă să mai reflecteze asupra iminentei demolări a bisericii „Izvorul Tămăduirii”, al cărei termen este la sfârșitul acestei săptămâni.

Comentează știrea

Constantin
9 iunie 2022
erorile celor ce se substituie neamului

Sa pună mana pe un târnăcop și sa dărâme atât biserica aceasta, cât și pe cea de dincolo de intersecție ! Sa facă biserici de scara de bloc ! În zona sunt deja 4 biserici în afara de acestea.

Ion
10 iunie 2022
nesimtitii tarii sub prelate

Intrebare pt autoritatile statului, cum este posibil , sa construiesti pe spatiul verde ,fara nici un fel de acte si sa nu te intrebe nimeni nimic??? Sunt zeci de bugetari,gardienipublici,politisti in misiune,jandarmi, samd care sunt zilnic la datorie,angajatii primariei sunt duium, nimeni nu vede un santier? Orasul , tara , are nevoie de educatie,scoli,gradinite,crese, nu biserici! Nu doar demolata, trebuie amenda drastica pe persoana fizica, nu juridica!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2188 secunde