La mulți ani, Gheorghe Ungureanu!

1079
La mulți ani, Gheorghe Ungureanu! - 877899f82f397eed303c770d7a59e1cb.jpg
Este responsabil pentru sălile pline de care beneficiază spectacolele pe care le găzduiește. Pentru zâmbetele pe care le aduce pe buzele celor pe care, după ce ies din sală, îi întreabă, jovial: "Eh? V-a plăcut spectacolul?". Și pentru faptul că, de când este director al Casei de Cultură Constanța (2002), se ambiționează să aducă la Constanța cele mai de succes spectacole românești.
Gheorghe Ungureanu își tratează publicul cu bunăvoință și invitații cu multă ospitalitate, calități pe care viața, indiferent de dramele de care e însoțită, n-ar trebui să le anihileze.
În anii ’90, a luptat în mișcarea sindicală, în speranța unei schimbări, retrăgându-se, apoi, din funcția de secretar general al CNSLR "Frăția". A primit și oferte de a intra în politică, dar a refuzat, alegând să se dedice manageriatului artistic.
Poartă un respect profund pentru actorii României, pe care îi roagă, după fiecare reprezentație, să semne-ze în cartea de oaspeți a Casei de Cultură, pentru ca urmele trecerii lor pe la Constanța să nu se șteargă niciodată. Are emoții la rândul lui, atunci când începe spectacolul, și se bucură la finalul acestuia, când actorii își primesc aplauzele din partea spectatorilor care, preț de câteva ore, au primit fericirea sau tristețea celor de pe scenă.
Este directorul implicat, pentru care Casa de Cultură reprezintă mai mult decât un simplu loc în care își desfășoară munca. Este în permanentă căutare de spectacole noi, pe placul constănțenilor. De-a lungul anilor, a reușit să-și fidelizeze publicul, pe care îl răsfață, deseori, cu reduceri la prețurile biletelor.
Pentru toate acestea și-a câștigat respectul spectatorilor, al actorilor și al colegilor de breaslă, precum și al presei care, astăzi, la ceas aniversar, îi urează "La mulți ani!".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Martie 2010
Stire din Cultură-Educație : "Blocați… în dormitor"
Pagina a fost generata in 0.3264 secunde