Lansare de carte și două spectacole de operă, la Teatrul ”Oleg Danovski”, în acest weekend

1023
Lansare de carte și două spectacole de operă, la Teatrul ”Oleg Danovski”, în acest weekend - x-teatrul-oleg-danovski-1699020652.jpg

Articole de la același autor

Agenda de evenimente din acest weekend a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski din Constanța se deschide cu o lansare de carte, programată sâmbătă, 4 noiembrie 2023, de la ora 16:00, în Foyer. Este vorba despre volumul de poezie „Căutări”, scris de Anișoara Botezatu.

Cuvântul de deschidere va aparține managerului teatrului, Daniela Vlădescu, urmat de momente poetice, oferite de prof. Luciana Șerban, Taner Murat și Daiana Gavrilescu. Se vor alătura cu momente muzicale soprana Veronica Răceală Coman și tenorul Ionuț Boancheș, dar și Anca Sinaci - vioară; Radu Sinaci - violoncel; Emilia Botezatu – vioară. În final, autorul va oferi o sesiune de autografe. Intrarea liberă.

În aceeași zi, de la ora 18,30, este programată opera în trei acte „Rigoletto”, de Giuseppe Verdi, avându-i în distribuție pe Laura Eftimie, Daniel Pop (debut), Paul Lungu (Galați), Mihai Teodoru (debut), Lucia Mihalache, Gabriela Dobre, Cristian Caragea, Mircea Găvan, Adrian Clinciu, Iulian Bratu, Ionela Duma, Iulia Stănei, Octavian Minea.

Tot în trei acte este și opera „Bal mascat”, de Giuseppe Verdi, programată duminică, 5 noiembrie 2023, de la ora 18:30. Soliști Răzvan Săraru, Cristian Caragea (debut), Akiko Hayakawa (Japonia), Lucia Mihalache, Silvia Simionescu, Adrian Pîrlea, Constantin Acsinte, Mircea Găvan (debut), Mădălin Băldău.

La ambele spectacole își dau concursul orchestra, corul și baletul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4577 secunde