Dan Alexa s-a despărțit de FC Botoșani. Patru echipe din SuperLigă și-au schimbat antrenorii până acum

686
Dan Alexa s-a despărțit de FC Botoșani. Patru echipe din SuperLigă și-au schimbat antrenorii până acum - alexa-botosani-1699020619.jpg

Articole de la același autor

Dan Alexa a demisionat din funcţia de antrenor al lui FC Botoşani, după ce formaţia sa a fost învinsă cu 2-1 de echipa de ligă secundă CSM Alexandria, în grupele Cupei României.

„FC Botoşani anunţă despărţirea de antrenorul principal Dan Alexa, instalat pe banca tehnică a roş-alb-albaştrilor în luna septembrie a anului curent. În acest interval de timp, 'Chirurgul' a antrenat echipa noastră în 9 partide”, se arată în comunicatul postat pe Facebook de ultima clasată în SuperLigă.

Dan Alexa a fost prezentat de FC Botoşani pe 1 septembrie ca antrenor principal şi a înregistrat trei remize şi patru eşecuri în campionat (câte avea FC Botoşani şi în momentul venirii sale) şi a pierdut ambele partide din Cupa României.

Tehnicianul a punctat faptul că și-a dat demisia mai ales din cauza rezultatelor slabe. Jurnalistul Decebal Rădulescu, însă, l-a întrebat dacă și scandalul pariurilor în care au fost implicați Virgile Pinson (27 de ani) și Jean Armel Drole (26 de ani) a contribuit, însă Alexa a negat.

„Nu, nu (n.r.- răspunsul la întrebarea: Ai plecat din cauza scandalului cu pariurile?). A fost scandalul pariurilor și cumva a trebuit să ne trezim cu o echipă fără jucători care să poată face diferența. Într-adevăr, ce s-a întâmplat cu Sepsi m-a făcut să trag niște semnale de alarmă. Am spus-o după meciul cu Sepsi.

Îți spun exact cum a fost. Până se elucidează ce s-a întâmplat, cei doi să plece din lot. Eram obligat să fac asta. Ei sunt suspendați, se antrenează separat pentru că au contract, am înțeles că este o anchetă la Comisia de Integritate, nu știu dacă și poliția s-a autosesizat.

Într-adevăr, ca jucători erau buni, puteau face diferența. Au mai fost câteva decizii de luat într-un vestiar nu ușor”, a spus Dan Alexa, la emisiunea Digi Sport Special.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.4667 secunde