Video Pavilionul pentru pensionari din parcul Teatrului ”Oleg Danovski” se transformă în ring de dans

26392
Pavilionul pentru pensionari din parcul Teatrului ”Oleg Danovski” se transformă în ring de dans - -1698410892.
Biroul de presă al Primăriei Constanța a transmis un comunicat mai aparte, în care anunță nu numai o inițiativă mai specială, dar și povestea acestui demers. „Domnul Adrian, un pensionar plin de energie din Constanța, a dorit să împărtășească pasiunea și cunoștințele sale și altor iubitori ai dansului. Așadar, s-a adresat Direcției Generale de Asistență Socială Constanța și a cerut sprijin în organizarea unor cursuri de dans pentru seniori.

Pentru că suntem atenți la nevoile constănțenilor și pentru că aceste cursuri sunt extrem de benefice pentru sănătate, ideea a fost îmbrățișată imediat. Astfel, de două ori pe săptămână, luni și miercuri, între 18:00 și 20:00, domnul Adrian devine profesor de dans. Poate participa orice senior pasionat de dans.

Dansul este recomandat pentru menținerea unei sănătați de fier la vârsta a treia. În plus, ritmul muzicii, socializarea și natura interactivă a claselor de dans creează o stare de bine generală.

Și lucrurile nu se opresc aici. În curând, acorduri de chitară vor răsuna în pavilionul din parc. Neobositul pensionar a reunit grupul de chitară din care făcea parte pe vremea când urma cursurile Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” din Constanța și în scurt timp vor începe repetițiile, dar și reprezentații”.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2321 secunde