În acest week-end, pianistul Cătălin Răducanu concertează în parcul Teatrului “Oleg Danovski”

1001
În acest week-end, pianistul Cătălin Răducanu concertează în parcul Teatrului “Oleg Danovski” - x-pianist-1694156053.jpg

Articole de la același autor

Turneul Național „Un artist, un pian și un țambal  - clasic, jazz, folclor”, susținut de tânărul pianist Cătălin Răducanu, ajunge pe 9 septembrie în Constanța.

De la ora 19:00, va susține un recital în parcul Teatrului „Oleg Danovski”.

„Acum, la final de sezon estival, merg la mare să le cânt constănțenilor și turiștilor care vor veni să mă asculte în aer liber, pe esplanada Teatrului Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski”. Nu pot să spun decât că abia aștept”, a transmis Cătălin Răducanu.

Concertul face parte din primul său turneu național solo – „Un artist, un pian și un țambal  - clasic, jazz, folclor” - pe care pianistul în vârstă de 31 de ani l-a început la Oradea, l-a continuat la sala Teatrelli din București și care până în octombrie, va ajunge în comunități din întreaga țară, de la Ateneul Român, până la cele mai îndepărtate sate, propunându-și să spargă barierele culturale, sociale și etnice dintre stilurile muzicale.

Când auzi clasic, jazz și folclor în denumirea unui singur turneu, ai în primă fază senzația că ar trebui să existe cel puțin o orchestră și un liant între genuri.

Seria concertelor Turneului Un artist, un pian și un țambal  - clasic, jazz, folclor va continua la Focșani, Deva, Arad, Bucureşti precum și în comunități rurale.

Pianistul Cătălin Răducanu va ajunge pe scena Ateneului Român marți, 24 octombrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0585 secunde