„Pirouette Ballet Academy” - spectacole coregrafice de înaltă ținută la Constanța

54176
„Pirouette Ballet Academy” - spectacole coregrafice de înaltă ținută la Constanța - x-spectacole-coregrafice-1690982630.jpg

Articole de la același autor

Municipiul Constanța va fi, timp de 10 zile, gazda evenimentului „Pirouette Ballet Academy”, în cadrul unui proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de Iordache Olimpiada – Petronela P.F.A.

În perioada 4 – 13 august 2023, între orele 20:30 – 21:30, în Piața Ovidiu, pe platoul din fața Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța. vor fi organizate 10 spectacole coregrafice.

Prestațiile artistice vor fi susținute de 24 de balerini cu experiență și dansatori profesioniști, coregrafia fiind asigurată de Petronela Iordache, prim-solist la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” Constanța.

Repertoriul celor 10 spectacole va cuprinde în special valsuri vieneze și tangouri argentiniene, dar, pentru o diversitate cât mai mare a actului coregrafic, vor face parte din program și melodii din repertoriul clasic internațional (bolero, flamenco, latino ș.a.).

Accesul publicului la cele 10 spectacole coregrafice este gratuit.

„Începem acest proiect cu încrederea că vom oferi constănțenilor și turiștilor clipe frumoase, de care să-și amintească peste ani. Vă invităm să dansăm împreună, să veniți la spectacole, indiferent de vârstă. La finalul spectacolelor, ne va face o plăcere deosebită să stăm de vorbă cu voi, spectatorii - copii, tineri, adulți, despre ce înseamnă frumoasa artă a baletului, despre ce înseamnă dansul în general”, a declarat Petronela Iordache, manager de proiect, a cărui valoare totală este de 222.500 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6324 secunde