Marșul pentru viață, un eveniment organizat la nivel internațional, împotriva avortului

222
Marșul pentru viață, un eveniment organizat la nivel internațional, împotriva avortului - xarhiepiscopie-1647419724.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 19 martie, în preajma sărbătorii Bunei-Vestiri (25 martie), la Constanța se organizează a XII-a ediție a Marșului pentru viață 2022 „Egalitate, echitate și sprijin – din prima secundă și întreaga viață”, acțiune prin care se urmărește promovarea dreptului la viață pentru copilul nenăscut, oprirea declinului demografic românesc prin încurajarea nașterii de prunci, sensibilizarea întregii societății în privința avortului şi a efectelor negative ale acestuia asupra familiei şi asupra civilizației umane.

Evenimentul este organizat la nivel național, desfășurându-se simultan în peste 300 de orașe din România şi Basarabia, precum şi în majoritatea metropolelor europene şi americane.

Marșul pentru viață va începe la ora 14.00, când se va pleca de la Catedrala arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Constanța pe următorul traseu: Piața Ovidiu, biserica „Schimbarea la Față” (Greacă), str. Mircea cel Bătrân, biserica „Sfinții Îngeri” (Capela militară), Spitalul Județean Constanța, Capitol, Poșta Mare, Primăria Constanța, Arhiepiscopia Tomisului.

Credincioșii din municipiul Constanța sunt așteptați la Catedrala arhiepiscopală începând cu ora 13.00.

Evenimentul este organizat de către Asociația Simplu – Provita, cu sprijinul Arhiepiscopiei Tomisului, Radio Dobrogea, ASCOR Constanța și Curtea Brâncovenească.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5114 secunde