Preliminariile Campionatului Mondial de handbal masculin 2023

Tricolorii au pornit spre Skopje. "Macedonia de Nord este favorită!"

171
Tricolorii au pornit spre Skopje.

Articole de la același autor

După un stagiu de pregătire la Sala Dinamo din Bucureşti, naţionala masculină de handbal a României a plecat, miercuri, 16 martie, spre Skopje, acolo unde va disputa, joi, 17 martie, meciul cu reprezentativa similară a Macedoniei de Nord, din preliminariile Campionatului Mondial 2023.

Adversarii tricolorilor au o experienţă internaţională mult mai mare în ultimii ani, când au reuşit calificări consecutive la turneele finale europene şi mondiale.

Sub comanda antrenorilor Xavier Pascual şi Mihai Popescu se regăsesc şi doi jucători de la HC Dobrogea Sud, portarul Dani Vasile şi interul stânga Gabriel Ilie.

„Avem un program încărcat, cum e şi normal pentru un meci de o importanţă atât de mare pentru noi. Am efectuat câte două antrenamente pe zi, atmosfera în lot este bună. Deşi nu ne calificăm direct, «dubla» cu Macedonia de Nord poate fi un prim pas spre turneul final. Ei sunt favoriţi, dar simţim totuşi presiune, pentru că se joacă o calificare. Totul depinde de noi, trebuie să muncim şi să încercăm să ne autodepăşim în fiecare zi”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, portarul Dani Vasile.

Găzduită de A1 Arena din Skopje, partida Macedonia de Nord - România va începe la ora 20.00 şi va fi transmisă în direct de EHF TV.

Manşa retur este programată sâmbătă, 19 martie, la Sala Dinamo din Bucureşti.

Foto: Facebook / FRH - Federaţia Română de Handbal

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3574 secunde