"Mărțișorul speranței", la Liceul "Hurmuzescu" din Medgidia

175

Articole de la același autor

În pragul sfintelor sărbători de Paști, ne bucurăm, mai mult ca niciodată, de aceste zile de profundă însemnătate pentru fiecare creștin. Însă, ca bucuria să fie deplină, ne dorim să o împărtășim cu ceilalți.

Și, pentru că bucuria și dragostea sunt sentimente care sporesc numai prin dăruire, elevi din cadrul Școlii Postliceale Sanitare de la Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" din Medgidia, care sunt totodată și voluntari ai Crucii Roșii, subfiliala Medgidia, împreună cu psiholog Tamara Nichita, președintele subfilialei, s-au implicat activ în strângerea de fonduri pentru întrajutorarea persoanelor afectate de incendiul produs la Medgidia, în luna februarie 2018.

Aceștia au inițiat campania umanitară "Mărțișorul speranței", campanie care a avut ecouri și în rândurile elevilor Liceului Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia.

Astfel, voluntarii Crucii Roșii nu au fost singuri în această inițiativă, ei fiind sprijiniți și de voluntarii SNAC, elevi ai Liceului Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" din Medgidia, coordonați de prof. Daniela Sandu, care au mobilizat toți elevii din liceu pentru această cauză nobilă, aceștia dând dovadă de generozitate față de oamenii aflați în nevoie.

În fața suferinței, nu au rămas indiferenți nici Mihai și Mihaela Moise, o familie de oameni de afaceri din București, dar cu rădăcini în orașul Medgidia. Familia Moise a dorit să le fie aproape celor care se află într-o perioadă dificilă a vieții lor, printr-o donație importantă constând în lenjerii, perne și pilote. De asemenea, la această colectă de fonduri, au participat și alți membri ai comunității locale din Medgidia.

Donațiile constând în electrocasnice și alte bunuri materiale au fost direcționate către nouă familii, printre care și familiile a doi elevi ai Liceului Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" din Medgidia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3158 secunde