Primăria Medgidia distribuie tichete sociale. Cine sunt beneficiarii

660
Primăria Medgidia distribuie tichete sociale. Cine sunt beneficiarii - medgidia-1521987058.jpg

Articole de la același autor

Administrația publică din Medgidia va distribui, începând de astăzi, 26 martie, tichetele sociale în valoare de 50 lei/beneficiar pentru mai multe categorii de persoane. Astfel, vor primi bonuri pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi obținute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, sunt sub 500 lei/lună și persoanele cu handicap grav, accentuat și mediu sau încadrate în gradul I, II și III de invaliditate, ale căror pensii cumulate nu depășesc 500 lei/lună. 


Persoanele care se încadrează în categoriile de mai sus și locuiesc în Zona Nord pot ridica tichetele de la Centrul de Informare pentru Cetățeni Zona Nord. Totodată, pensionarii le mai pot lua de la Clubul Pensionarilor din centru (cu excepția celor care locuiesc în zona Nord).


Restul persoanelor cu handicap pot ridica tichetele din incinta Primăriei Municipiului Medgidia, camera 19 (Biroul Resurse Umane).


Potrivit reprezentanților administrației publice locale, persoanele care locuiesc în localitățile Valea Dacilor și Remus Opreanu vor fi contactate și informate care este modalitatea de primire a tichetelor sociale. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 14 Martie 2018
Stire din Cultură-Educație : Talent și îndemânare în tehnologii
Pagina a fost generata in 0.4095 secunde