Mii de cărți online, pentru pasionații de lectură

312
Mii de cărți online, pentru pasionații de lectură - miidecarti-1585323873.jpg

Articole de la același autor

Dacă ați epuizat cărțile din biblioteca proprie sau aveți poftă să încercați și alți autori zilele acestea, când avem mai mult timp pentru lectură, există o ofertă uriașă de volume online.

Pasionații de lectură au la dispoziție 45 de titluri Humanitas. Cărțile pot fi citite gratuit de pe secțiunea Biblioteca virtuală. Printre titlurile oferite se numără: "Valurile" și "Doamna Dallowey", ale Virginiei Woolf, "Pelerinul vrăjit" de Nikolai Leskov, "Omul fără însușiri" de Robert Musil, "Rosa Alchemica și alte scrieri" de William Butler Yeats, "Inimi cicatrizate" de Max Blecher, "Scrisori către tata" de Franz Kafka, "Alice în Țara Minunilor" de Lewis Carroll, dar și "Din viața familiei Ion C. Brătianu" de Sabina Cantacuzino, "Țara pe care o iubesc" de Maria Regina României sau "Regele Carol I al României" de Paul Lindenberg.

De asemenea, aproximativ 50 de audiobook-uri, citite de autori Humanitas și de actori precum Victor Rebengiuc, Răzvan Vasilescu, Marius Manole sau Mariana Mihuț, vor putea fi ascultate pe frecvențele Radio România Cultural, de luni până vineri, de la ora 15.30, într-o selecție a realizatorului Eugen Lucan.

Zeci de titluri de cărți în format audio sunt oferite gratuit și de platforma de audiobook-uri Audible. "Westworld", "Downtown Abbey", "Jane Eyre", "Frankestein", "Sherlock Holmes", "Minunata Lume Nouă" sau "Revolta lui Atlas" sunt câteva titluri pe care le poți asculta. Platforma cuprinde și colecții pentru copii în limbi străine.

Similar, editura Nemira sprijină interacțiunea dintre cititori prin lansarea campaniei "Books are magic - Terapia prin poveste". În fiecare marți pe paginile de Facebook și Instagram Nemira vor fi postate materiale dintr-un "ghid de supraviețuire pentru super-cititori" în care vor fi oferite sfaturi și idei utile pentru a profita de statul în casă. Miercuri, cititorii vor fi provocați să facă schimb de experiențe, să pornească jurnale de lectură și să fie ambasadori pentru alții în Comunitatea de Booklovers. Joi și duminică, "Terapia prin poveste" va cuprinde articole și sfaturi despre cum cărțile, poveștile, personajele pot schimba vieți. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4125 secunde