Modificări pentru absolvenții de profesională

168
Modificări  pentru absolvenții de profesională - modificari-1467389083.jpg

Articole recomandate

Guvernul a modificat și completat HG nr. 577/2015 privind aprobarea conținutului și formatului actelor de studii care vor fi eliberate absolvenților și personalului didactic din sistemul național de învățământ preuniversitar.

Ministerul Educației a anunțat că, începând din acest an, actele de studii pentru învățământul preuniversitar vor fi însoțite de un supliment descriptiv de tip Europass, care certifică dobândirea competențelor calificării profesionale.

Așadar, din toamna anului 2016, certificatele de calificare și calificare profesională ce vor fi eliberate absolvenților din sistemul național de învățământ preuniversitar vor fi însoțite de un Supliment descriptiv, în format Europass, care va atesta dobândirea de competențe specifice unei calificări profesionale pentru un anumit nivel de pregătire profesională.

De asemenea, persoanele care au depășit cu cel puțin patru ani vârsta de școlarizare și care au finalizat învățământul primar în cadrul Programului "A doua șansă" vor primi un certificat care să ateste absolvirea acestui nivel de studii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4271 secunde