Nu mai aruncați cărțile la gunoi! Iată ce puteți face cu ele

1638
Nu mai aruncați cărțile la gunoi! Iată ce puteți face cu ele - x-minibiblioteci-1688729964.jpg

Articole de la același autor

În ultimele două săptămâni, peste 1.000 de cărți au ajuns în casele iubitorilor de carte, prin intermediul minibibliotecilor stradale, conform informațiilor oferite de Biblioteca Județeană „I.N. Roman”

În perioada 23 iunie – 6 iulie 2023, bibliotecarii și voluntarii din cadrul proiectului „Raftul Verde” au alimentat minibibliotecile stradale din Constanța cu peste 1.000 de cărți și reviste.

Acestea au fost selectate de bibliotecari și voluntari dintr-un număr mult mai mare de volume ajunse în Biblioteca Județeană Constanța prin intermediul donatorilor de carte.

În perioada următoare va continua alimentarea cele zece minibiblioteci aflate în următoarele zone: Muzeul de Artă, VIVO! Constanța, Spitalul Județean – Policlinică, Spitalul Județean - Intrarea vizitatorilor, Campusul Universității „Ovidius”, Delfinariu, Teatrul „Oleg Danovski”, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța și Acvariu.

Persoanele care doresc să doneze cărți către Biblioteca Județeană Constanța pot primi informații cu privire la procedura de donație la numărul de telefon 0774972642. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3779 secunde