Nume mari ale cântecului, la sărbătoarea armânilor

318
1
Nume mari ale cântecului, la sărbătoarea armânilor - armani-1432314781.jpg

Articole de la același autor

Comunitatea Armână din România, filiala Constanța, sărbătorește sâmbătă, 23 mai, ora 15, "Ziua națională a armânilor". Evenimentul cultural se va desfășura în fața City Park Mall, iar pe scenă vor urca nume mari ale cântecului armânesc. Este vorba de Hrista Lupci - Iholu, Gheorghe Caraulani - Vlahos, Stelian Arău - Makidonia, Yioryi Nicolae shi Ioti Mela - Kavalla, Costa Dăileanu - Samarina, Ionuț Bacale - Iholu, Nicu Zelca - Dorlu, Nicu Atanase - Liva, Paul Mila - Ianina, Lorena Babașcu - Trandafilu, Nicu Uzum - Vrearea, Zoe Gica și "Lilici ditu Maiu".

În cadrul evenimentului, își vor da concursul și copiii armâni din școlile constănțene ce frecventează Cursul Opțional de Cultură și Tradiții armânești: școlile nr. 12, 30, 23, 39, 7, 10, Cogealac, Școala Albatros.

Comentează știrea

constantin
23 mai 2015
fara limitari

Fara limitari de accesare si doar dupa o prealabila informare amanuntita, oferita gratuit! Veti descoperi ca în momentul în care veti înceta sa oscilati si veti lua o decizie, ferma, de a ACTIONA neintarziat, indiferent de "sfaturile binevoitorilor" ce se ivesc totdeauna cu aerul lor suficient si alarmist, totul începe brusc sa "conspire" în ajutorul vostru (intregul univers va este favorabil). Caut urgent colaboratori part-time care vor sa castige cunoastere si bani în timpul liber, într-un proiect genial si generos cu toti participantii, nepereche la scara planetara. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimite DOAR mesajul URK la adresa de email [email protected] Si pentru tine este o sansa reala!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.9404 secunde