O, ce veste minunată: Fuego și Tudor Gheorghe revin pe scenele constănțene

337

Articole de la același autor

Două instituții de cultură ale Constanței găzduiesc pe scenele lor doi artiști români îndrăgiți de publicul constănțean: pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, astă-seară, de la ora 19, va urca Fuego, iar la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", se va afla în week-end, în dublu concert, trubadurul Tudor Gheorghe.

Îndrăgitul artist Fuego a pornit din nou la colindat țara, cu al său tradițional turneu de colinde și cântece de Crăciun. Anul acesta, interpretul poposește în 15 orașe, dorind să spună tuturor românilor, prin-tr-un concert de două ore cu muzică live, că sărbătoarea magică a Crăciunului ne aparține prin cântec și simțire.

"Sărbătorile de iarnă sunt apă bună pentru suflet. Ne încarcă cu energie, ne determină să iertăm, să fim mai buni, deși ar trebui să fim așa în permanență. Dar acum avem motive. Iar noi, românii, avem stabilită o taină a Crăciunului, pe care o cunoaștem și o putem simți doar noi, prin obiceiuri, colinde, veselie și prin felul în care alegem de fiecare dată să prețuim aceste clipe minunate. Mi-am zis că s-ar potrivi de minune ca anul acesta să creăm minuni pe scenă. Alături de instrumentiștii mei, o echipă de profesioniști, vreau să aducem colindele mai aproape de sufletul românesc, încercând oarecum să ne adjudecăm această sărbătoare ca fiind una izvorâtă din imensa bucurie specifică românilor. V-am pregătit surprize, cântece noi și o atmosferă în care să ne bucurăm împreună că suntem români, că avem tradiții spectaculoase, păstrate din strămoși, mândrindu-ne cu faptul că oricum și oricând, pentru noi, oriunde ne-am afla, Crăciunul va fi românesc", a declarat Paul Surugiu (Fuego).

Prețul biletelor este cuprins între 40 și 50 lei.

v v v

Vineri, 19 decembrie, și sâmbătă, 20 decembrie, de la ora 18, pe scena Teatrului "Oleg Danovski", se va petrece unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sfârșit de an - revenirea la Constanța a maestrului Tudor Gheorghe, pentru două concerte în care va cânta frumusețea "Anotimpurilor". Orchestra și corul Teatrului "Oleg Danovski" se vor afla sub conducerea dirijorului Marius Hristescu.

Biletele pentru acest concert au prețuri de 100 și 120 de lei și pot fi achiziționate la casa de bilete din incinta Teatrului "Oleg Danovski".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 12 Decembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacol pentru micii constănțeni
Pagina a fost generata in 4.1907 secunde