"O faptă bună, o rază de soare". Târg de toamnă la școala din Murfatlar

303

Articole de la același autor

Târgul de toamnă al Școlii gimnaziale "Adrian V. Rădulescu" din Murfatlar îi aduce alături, în acest an, pe copii și pe părinți pentru a strânge fonduri și donații destinate copiilor din orfelinatul Agigea.


Fiecare clasă de elevi din ciclul primar își pregătește standul cu bunătăți în parcul orașului cum se obișnu-iește de mai mulți ani.


Mămicile gospodine au încărcat mesele cu tot felul de prăjituri cu fructe, compoturi, dul-cețuri, murături, într-un cuvânt tot ceea ce toamna darnică oferă.


Micii gospodari, pe de altă parte, învață despre pregătirile de toamnă, despre necesitatea lor, cunosc gusturile diferitelor fructe și legume, precum și modul de con-servare a lor. Sunt bucuroși să participe la acest gen de activitate unde au posibilitatea de a exersa comportamente inedite: bucătar, vânzător, șef de stand, lucrător la aranjarea și promovarea delicioaselor produse.


"S-a creat de-a lungul edițiilor acestui târg un fel de concurență între clase, fiecare încercând să aducă noutăți în modul de amenajare a standului sau produse expuse cât mai atractiv pentru copii. Scopul nobil de a bucura copiii orfani cu ajutorul fondurilor strânse i-a făcut pe toți să uite că vântul și frigul i-a zgribulit puțin. Prin grija cadrelor didactice organizatoare și a părinților voluntari, această acțiune umanitară deschide anul școlar cu semne de bun augur", explică învățătoarea Daniela Păscălin, consilierul de imagine al unității de învățământ. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1128 secunde