O nouă piesă de excepție, pe scena Casei de Cultură din Constanța

281
O nouă piesă de excepție, pe scena Casei de Cultură din Constanța - onouapiesa1-1548784100.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii sunt invitați, miercuri, 13 februarie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, la piesa "Dezbracă-te, vreau să-ți vorbesc!", de Marc Camoletti, în regia lui Șerban Puiu. Din distribuție fac parte Aurelian Temișan/Bogdan Stanoevici, Maria Buza/Tania Popa, Monica Davidescu/Alexandra Velniciuc, Marcelo Cobzariu, Lucian Ghimisi/Marius Gilea, Anca Dinicu.

Prețurile biletelor - 60, 70 sau 80 de lei, în funcție de locul ocupat în sală. 


Reprezentația, cu titlul original "Don’t dress for dinner", a fost aplaudată de-a lungul timpului în cele mai importante teatre din lume, iar în prezent se joacă pe marile scene din SUA, Canada, Rusia, Franța, Germania, Australia, Africa de Sud etc.

Crezând că soția lui, Jacqueline, va fi plecată în week-end, Robert, unul dintre protagoniștii piesei, pune la cale o întâlnire romantică cu amanta lui, Suzanne. El angajează o bucătăreasă pricepută să le prepare bucate alese și drept alibiul perfect, îl invită și pe amicul său Bernard. Marea sa dezamăgire vine în momentul în care află că soția lui decide să rămână acasă. Culmea, se dovedește că și ea, la rândul ei, trăiește o intensă poveste de amor cu nimeni altul decât alibiul, adică… Bernard.

Cu toate răsturnările de situație și quiproquo-urile, piesa ajunge să aibă mai multe întorsături decât un tirbușon. Evident că în acest ritm amețitor, planul lui Robert eșuează. Ce se întâmplă la final, veți afla vizionând piesa.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.7304 secunde