Olimpiada Satelor. Concurs național de matematică pentru elevii de clasa a IV-a și clasa a VIII-a

276
Olimpiada Satelor. Concurs național de matematică pentru elevii de clasa a IV-a și clasa a VIII-a - olimpiadasatelor-1580459683.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 1 februarie 2020, se va desfășura Concursul Național de Matematică pentru clasele a IV-a și a VIII-a "Olimpiada Satelor din România", în zece centre din județ:

Școala Gimnazială nr. 1 Limanu, Școala Gimnazială "I. Borcea" Agigea, Școala Gimnazială nr. 1 Lumina, Liceul Tehnologic "N. Dumitrescu" Cumpăna, Liceul Teoretic Murfatlar, Liceul Tehnologic Crucea, Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu, Liceul Carol I Ostrov, Școala Gimnazială nr. 1 Rasova, Liceul Cobadin.

La competiție s-au înscris 852 de elevi din clasele IV- VIII, din mediul rural. Proba scrisă va începe la ora 10.00 și va dura 2 ore.

Contestațiile se vor depune în data de 3 februarie, între orele 9.00 și 12.00, la secretariatul centrului de concurs unde candidatul a susținut proba, iar soluționarea contestațiilor și afișarea rezultatelor finale se va face în data de 3 februarie, după ora 16.00.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 18 Ianuarie 2020
Stire din Sport : Elevii se întrec la Olimpiada de volei!
Pagina a fost generata in 0.5637 secunde