Olimpiada de tineret: România, locul 5 la sanie

168
Olimpiada de tineret: România, locul 5 la sanie - ddd-1579557111.jpg
România a ocupat locul 5 în proba de sanie pe echipe mixte, luni, la Jocurile Olimpice de Tineret, ediția de iarnă, de la Lausanne, transmite Agerpres. Ioana Corina Buzățoiu, Darius Lucian Șerban, ambii la simplu, Constantin Sebastian Motzca și Mircea Răzvan Nicolae Turea, la dublu, au compus echipa României, cronometrată cu timpul de 2 min 58 sec 282/1000.

Rusia s-a clasat pe prima poziție (2:54.072), urmată de Germania (2:54.622) și Letonia (2:54.954), în timp ce pe patru a terminat o echipă alcătuită din canadieni și un italian (2:57.627).

România a avut un reprezentant și la snowboard, Silviu Popa, clasat pe locul 24 la snowboard cross (SBX) masculin, din 27 de sportivi.

Tot luni, Andrei Nica a cucerit aurul la monobob.

România are, înaintea ultimelor două zile de competiție, două medalii de aur și una de bronz. Aurul a fost cucerit de Georgeta Popescu duminică și de Andrei Nica luni, ambii la monobob, iar bronzul a fost câștigat de Ramona Ionel, miercuri, în proba de sprint pe echipe mixte la patinaj viteză.

România este reprezentată de 35 de sportivi la cea de-a treia ediție de iarnă a Jocurilor Olimpice de Tineret (competiție rezervată sportivilor sub 18 ani) la biatlon, bob, hochei pe gheață, patinaj viteză, sanie, sărituri cu schiurile, schi alpin, schi alpinism, schi fond și snowboard, zece dintre cele 16 discipline sportive aflate în programul competiției.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.163 secunde