Opt candidați pe un loc la titularizare

507

Astăzi, începând cu ora 10.00, se desfășoară concursul cu probe scrise pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante. În județul Constanța, s-au înscris 1.613 candidați pentru 1.887 posturi (norme întregi sau fracții), dintre care 210 sunt titularizabile.
Cele mai căutate discipline sunt educatoare, institutori/învățători, limba și literatura română, limba și literatura engleză, educație fizică și sport, matematică, psihopedagogie specială, istorie, geografie, limba și literatura franceză, religie ortodoxă, biologie.
Proba scrisă cuprinde subiecte mixte din specialitate și din metodica predării specialității respective.
Rezultatele concursului se afișează la sediul unității/instituției de învățământ unde s-a desfășurat concursul, în data de 18 iulie.
Contestațiile se depun din momentul afișării rezultatului până în data de 19 iulie, ora 17.00, conform programului afișat la sediul centrelor de concurs. Afișarea rezultatelor finale obținute de candidați are ca termen data de 21 iulie.
Prima etapă de repartizare - repartizarea în ședință publică, la nivel de centru de concurs/unitate de învățământ, a candidaților care au obținut cel puțin nota 7,00 (șapte), pe posturile didactice/catedrele vacante titularizabile - se realizează în zilele de 22 și 25 iulie.
Pentru a doua etapă de repartizare - repartizarea la nivel național a candidaților care au obținut cel puțin nota 7,00 (șapte), pe posturile didactice/catedrele rămase vacante titularizabile după prima etapă, în perioada 27-28 iulie - candidații interesați depun opțiuni la centrele de concurs unde s-au înscris. În data de 29 iulie, se realizează repartizarea computerizată la nivel național, în baza opțiunilor depuse de candidați.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7099 secunde