OVIDIU SYMPHONY, la ediția a doua! Nume de marcă vor urca pe scena evenimentului

20426
OVIDIU SYMPHONY, la ediția a doua! Nume de marcă vor urca pe scena evenimentului - ovidiu-symphony-1720592494.jpeg

Articole de la același autor

Primăria orașului Ovidiu îi invită pe cetățeni, pe 27 iulie 2024 la cea de-a doua ediție a evenimentului cultural *OVIDIU SYMPHONY*. Evenimentul va avea loc la Castrul Roman, situat în cartierul Ovidiu Sud, și promite o seară de neuitat, plină de muzică și dans de înaltă calitate. Primirea invitaților va începe la ora 18:00 și se va desfășura până la 18:30, iar intrarea este gratuită.

Invitații speciali ai acestei ediții sunt artiști de renume care vor aduce pe scenă momente artistice de excepție. Paula Seling, una dintre cele mai iubite voci din România, ne va încânta cu un recital special. De asemenea, Ozana Barabancea, acompaniată de orchestra Lumini Sonore, va oferi un spectacol de neuitat.

Orchestra și corul Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța vor prezenta spectacolul "Rock’n Opera", împreună cu dirijorul Tiberiu Dragoș Oprea, soliștii fiind Laura Eftemie, Mihaela Ionescu, Lucia Mihalache, Mădălin Băldău, Doru Iftene, Răzvan Săraru, Cristian Caragea și Marius Eftimie.

În plus, Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" din Constanța va oferi un show de dans și muzică intitulat "Magic Swing", conceput de Gabriela Dobre și coregrafiat de Iulian Ghencea. Soliștii Veronica Răceală, Raluca Databan, Maria Cernat, Octavian Minea, Cristian Parmac, Adrian Pîrlea și Iulian Bratu, alături de dansatorii Ghencea Iulian, Crăciun Iulian, Panduru Cristian, Panduru Andreea, Sălcescu Gabriel și Tudor Bianca, vor aduce pe scenă un spectacol vibrant și plin de energie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3911 secunde