Performanţe notabile pentru halterofilii de la Clubul Sportiv Orăşenesc Ovidiu

13773
Performanţe notabile pentru halterofilii de la Clubul Sportiv Orăşenesc Ovidiu - fond-haltere-rezultate-1710769243.jpg

Articole de la același autor

Calificările pentru Cupa României la haltere, care au avut loc la Bascov, judeţul Argeş, au luat sfârşit în weekendul trecut.

Clubul Sportiv Orăşenesc Ovidiu a participat la această competiţie cu opt sportivi cu vârstele cuprinse între 9 şi 20 de ani.

În prima parte a competiţiei, formaţiunea din Ovidiu a obţinut două cupe la categoria 36 de kilograme prin Nicoleta Dulce, cea care a obţinut locul 1 şi la categoria 40 de kilograme, și George Tingan. Apoi, Andreea Lemnaru s-a clasat pe treapta a doua a podiumului, în timp ce mezinii echipei, Eduard Manole şi Victor Oţetaru au încheiat competiţia în primii cinci clasaţi.

La categoria Under 20, Ioana Ţurcanu şi Ionuţ Tucă au urcat pe prima treaptă a podiumului, iar Gabriela Ţurcanu s-a clasat pe locul al doilea, la categoria 87 de kilograme.

„În total, s-au obținut patru Cupe ale României pentru debutul în campionatul național al CSO Ovidiu şi consider că este un rezultat meritoriu cu multă muncă în spate, emoții şi multă implicare mai ales şi pentru faptul că sportivii mai mari i-au ajutat şi i-au susţinut pe cei mai mici alături de antrenor.

Doresc să mulțumesc tuturor pentru susținere, mai ales Primăriei oraşului Ovidiu, Consiliului Local, domnului primar, cât și sponsorilor”, a declarat antrenorul Eduard Simineanu.

Apoi, tehnicianul a continuat să mulţumească tuturor celor care au făcut posibilă organizarea competiţiei şi mai ales reprezentanţilor Clubului Sportiv Orăşenesc Ovidiu.

„De asemenea, mulțumim echipei sălii de sport, cât şi sponsorilor care ne susțin permanent cu echipamente sportive şi vitamine pentru sportivi şi recuperare la cel mai înalt şi profesional nivel”, a transmis l Eduard Simineanu.

Aşadar, sportivii din Ovidiu au făcut o competiţie extrem de bună la Bascov şi s-au întors acasă victorioşi. Pregătirea a fost, până în prezent, una intensă şi în acest caz este normal ca staff-ul tehnic, dar şi sportivii, să îşi aloce meritele pentru rezultatele importante pe care le-au obţinut.

În spatele acestor performanţe stă o muncă asiduă, dăruire şi devotament faţă de această disciplină la care sportivii din Ovidiu excelează.

Iată că în Ovidiu sportul primează, iar aceşti sportivi care au urcat pe cele mai înalte trepte ale podiumului au confirmat. Asta arată că antrenamentele nu au fost în zadar şi, mai ales, că echipa care se ocupă de sportivi îşi face foarte bine treaba.

Totodată, performanţele nu ar fi fost posibile fără susţinerea Primăriei Ovidiu, care a încurajat tot timpul sportul, în localitate, fie că ne referim la sportivi amatori sau sportivi profesionişti.

Pentru halterofilii de la CSO Ovidiu urmează acum alte competiţii importante la care vor merge cu un singur gând: să câştige.

Rămâne de văzut dacă aceste performanţe vor fi confirmate şi sportivii antrenaţi de Eduard Simineanu vor aduce alte medalii strălucitoare acasă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6439 secunde