Palatul Copiilor, luat cu asalt de sute de elevi constănțeni

398
1
Palatul Copiilor, luat cu asalt  de sute de elevi constănțeni - fotopalatulcopiilor-1478018871.jpg

Articole de la același autor

Palatul Copiilor Constanța a fost, în doar câteva zile, gazda mai multor activități cultural-educative dedicate Zilei Internaționale a Mării Negre, dar și deja celebrului Halloween, o sărbătoare împrumutată, dar prea îndrăgită de elevii de toate vârstele.

Așadar, la proiectul educațional intitulat "31 octombrie - Ziua Internațională a Mării Negre" au participat peste 400 de elevi însoțiți de profesorii de la cercurile tehnico-științifice - Cercul de navomodele & handmade, Cercul de educație pentru cetățenie democratică, Cercul de horticultură, Cercul de informatică și Cercul de electronică. Li s-au alăturat elevi de la școlile partenere: Școala gimnazială nr. 40 "Aurel Vlaicu", Școala gimnazială "Viceamiral Ioan Murgescu" Valu lui Traian, Școala gimnazială Stupina, Liceul Tehnologic "Mihai Viteazu", Liceul Teoretic Murfatlar, Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" și Colegiul Pedagogic "Constantin Brătescu".

De asemenea, elevii Cercului de artă teatrală au marcat sărbătoarea de Halloween prin organizarea unui carnaval cu personaje vesele și fantastice, ei prezentând pe scena palatului momente teatrale în fața unui public care s-a arătat încântat de prestația micilor artiști.

"Numărul mare de elevi participanți și interesul acestora față de activitățile educative derulate demonstrează, încă o dată, faptul că Palatul Copiilor Constanța rămâne un reper al educației nonformale, mereu în slujba copiilor constănțeni", afirma referitor la aceste evenimente prof. Roxana Mitan, director adjunct al Palatului Copiilor Constanța și, cel mai probabil, viitorul director, cel puțin după punctajul acumulat la concurs.

Comentează știrea

Tzihcac
2 noiembrie 2016
De prost,gust

"gazda mai multor activități cultural-educative".......... dedicate Halloween !!..Care cultura si care educatie ???????

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9256 secunde