Palmaresul Colegiului de Arte s-a îmbogățit cu noi premii

259
Palmaresul Colegiului de Arte s-a îmbogățit cu noi premii - colegiuldearte-1655746572.jpg

Articole de la același autor

Luna lui Florar a fost una extrem de bogată în concursuri de muzică, după cum informează prof. Monica Enache, la care elevii Colegiului Național de Arte „Regina Maria” au obținut premii importante.

La Concursul Internațional de Interpretare Muzicală „George Georgescu” din Tulcea, elevul Bogdan Mihai Irimia, de la clasa a VIII-a D, secția muzică a Colegiului Național de Arte „Regina Maria”, a impresionat din nou cu talentul său, obţinând premiul I la contrabas, sub îndrumarea profesorului.

De asemenea, elevul Andrei Railean, de la clasa a XI-a D, secția muzică, a fost recompensat cu premiul II la vioară, fiind îndrumat de profesorul Mihai Daniel. Acest concurs a fost unul cu participare fizică, fiind una dintre competițiile recunoscute la nivel internațional.

Același elev Andrei Railean a participat şi la Concursul Interjudeţean de Interpretare Muzicală „IannisXenakis” din Brăila. Ediția din acest an a fost cu participare fizică şi elevul colegiului nostru a obținut premiul II la vioară sub îndrumarea aceluiași profesor.

Bogdan Mihai Irimia a participat la o serie de concursuri online, la care a reușit performanțe notabile, impresionând cu interpretarea la contrabas, fiind îndrumat de domnul profesor Andrei Railean: premiul I la Concursul Național de Interpretare Vocal-Instrumentală CANTIS din Iaşi, premiul I de excelență la Concursul Internațional de Interpretare „Talente împlinite” din București, premiul II la Concursul Național „Margareta Sterian” din Buzău, premiul II la Concursul Internațional de Interpretare Muzicală „Emanuel Elenescu” din Piatra Neamț. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5881 secunde