Peripețiile pisicii lăudăroase, povestite în piesa de la Teatrul ”Căluțul de Mare”

252
Peripețiile pisicii lăudăroase, povestite în piesa de la Teatrul ”Căluțul de Mare” - x-pisica-spectacol-1705067435.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 14 ianuarie, de la ora 12.00, timp de 50 de minute, copiii cu vârste între 3 și 9 ani sunt invitați la spectacolul „Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani” - adaptare după S. Marsak, un spectacol de MC Ranin și Lică Gherghilescu, pe muzica regretatului compozitor Dumitru Lupu.

O Pisică de Angora, văduvă, stilată și foarte bogată, trăiește în lux într-un castel medieval, fiind păzită de bătrânul și credinciosul Motan Vasile, în timp ce nepoții ei orfani, doi pisoi sărmani trăiesc pe străzi, în frig și fără adăpost. Lăudăroasă si vanitoasă peste măsură, își invită vecinii la o serată, să le arate luxul in care trăiește. Printre invitați se numără: Țapul și Capra, Cocoșul și Găina, precum și Vecina purcică. După petrecere, impresionați de cele văzute, invitații o invită pe pisică să le întoarcă vizita cât mai curând. Urmează o serie de peripeții pe care însă … le veți descoperi văzând spectacolul din care cei mici vor învăța că, dacă ești bun și generos necondiționat, viața te va răsplăti.

În distribuție: Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Alina Manțu, Clara Ghiuvelechian, Tiberiu Roșu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3353 secunde