Teatrul ”Căluțul de Mare” deschide noul an cultural cu o avanpremieră pentru tineret

77148
Teatrul ”Căluțul de Mare” deschide noul an cultural cu o avanpremieră pentru tineret - x-avanpremiera-1704187899.jpg

Articole de la același autor

Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” din Constanța va deschide stagiunea 2024 cu spectacolul „Albă ca Zăpada”, pe 7 ianuarie 2024.

Iar pe 12 ianuarie, publicul constănțean de peste 14 ani este invitat la avanpremiera spectacolului „Nuntă, caut mire și mireasă...”.

„Vă așteptăm să urmăriți o comedie plină de savoare, povestea unui trust media de televiziune, care la trecerea dintre milenii, se află într-un impas financiar și încearcă să găsească un eveniment cu impact deosebit la public pentru a ieși din această situație. Și, astfel se decid să transmită în direct nunta unor tineri ..... care va avea un final cu totul neașteptat”, este invitația reprezentanților Teatrului „Căluțul de Mare”.

Textul piesei este realizat de Sergiu Bucur, după o idee aparținând lui Arkadi Arkanov și Grigori Gorin. Regia artistică: Aurel Palade. Scenografia: Elena Cozlovschi. Muzica: Vlad Crețu.

În distribuție: Denisa Iova, SergiuBucur, Emanuel Cristoiu, Rovena Paraschivoi, Radu Niculescu, Cătălina Oțeleanu, Adi Gheo, Inga Marcu, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian, Dan Cojocaru, Daniel Minciună, Andrei Stroescu, Lică Gherghilescu, Leticia Albu, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Căluțul de Mare” se vor pune în vânzare, începând de miercuri, 3 ianuarie 2024, ora 9.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4267 secunde