Peste 16.000 de spectatori prezenţi la cea de-a doua ediție Sunscreen Film & Arts Festival

570
Peste 16.000 de  spectatori prezenţi la cea de-a doua ediție Sunscreen Film & Arts Festival - x-sunscreen-1692689273.jpg

Articole de la același autor

Cea de-a doua ediție Sunscreen Film & Arts Festival a ajuns la final. Potrivit organizatorilor, evenimentul a strâns peste 16.000 de spectatori, atât turiști, cât și localnici, timp de patru zile, în perioada 17-20 august. Concertul Mirabelei Dauer și cel al folkiștilor Alifantis & Zan, filmele „Încă 2.0 lozuri” (regizor Paul Negoescu), „Carbon” (regizor Ion Borș), „California Dreamin’” (regizor Cristian Nemescu) și „Dragoste pe muchie de cuțit” (regizor Germain Kanda) proiectate în Piața „Ovidiu”, one man show-ul lui Horațiu Mălăele de la Centrul „Jean Constantin” și evenimentele din Piața Cazino Mamaia s-au aflat în topul preferințelor spectatorilor. Pe plaja „Reyna”, cel mai popular film a fost „Tina”, documentarul despre viața cântăreței Tina Turner.

„Suntem extrem de bucuroși că festivalul a crescut atât de mult chiar de la a doua ediție. Numărul mare de oameni care au participat seară de seară, în paralel, la atât de multe evenimente, ne-a confirmat că inițiativa pe care am avut-o la Constanța, de a construi un festival de film și arte care să devină în câțiva ani un brand important pentru oraș, se dovedește a fi câștigătoare. Ne bucurăm să fim parte din peisajul cultural constănțean, din ce în ce mai efervescent”, a declarat Alexandra Boghiu, managerul festivalului. De asemenea, de succes s-au bucurat și atelierele dedicate studenților și actorilor din Constanța susținute de actrița Carmen Tănase, actorul Dorian Boguță și de directoarele de casting Viorica Capdefier și Domnica Cîrciumaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5052 secunde