Peste 40 de pachete au fost donate copiilor instituționalizați, de către elevii Liceului „I.N. Roman”

30587
Peste 40 de pachete au fost donate copiilor instituționalizați, de către elevii Liceului „I.N. Roman” - xliceulinroman-1669282603.jpg

Articole de la același autor

În cadrul campaniei de voluntariat „Săptămâna fructelor și legumelor donate”, profesori și elevi voluntari din cadrul Liceului Tehnologic "Ioan N. Roman" Constanța au donat copiilor instituționalizați în Centrul de Plasament Micul Rotterdam Constanța, un număr de 42 pachete ce conțin fructe și dulciuri. Cantitatea de fructe donate a fost de 126 kg. „Mulțumim pe această cale tuturor profesorilor și elevilor implicați în această activitate”, a transmis conducerea liceului.

Organizată de Ministerul Educației Naționale în colaborare cu Asociaţia „Children’s High Level Group”, această campanie, ca şi alte activităţi desfăşurate în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară (SNAC), presupune implicare, angajament şi responsabilitate. Şcoala devine astfel mai flexibilă, elevii îi depăşesc graniţele fizice, pentru a-şi derula activităţile în folosul altor copii sau familii. Implicarea elevilor reprezintă o experienţă de natură să le formeze caracterul, personalitatea şi este un beneficiu reciproc pentru toţi cei implicaţi. Dar cel mai important beneficiu obţinut este de a constata cât de important este să fii alături de cei care au nevoie de tine. Tocmai de aceea voluntarii SNAC sunt un bun exemplu pentru oricine doreşte să li se alăture.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6085 secunde