Petrică Miu, noul inspector școlar general al ISJ Constanța

1090
1
Petrică Miu, noul inspector școlar general al ISJ Constanța - petricamiu2-1504630659.jpg

Articole de la același autor

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Constanța, rămas fără șef după demiterea de către conducerea Ministerului Educației Naționale a inspectorului general Gabriela Bucovală, este condus, începând din data de 4 septembrie, de Petrică Miu. 


Noul șef al ISJ ne-a confirmat că a primit ordinul de numire luni seara. 


"Pentru că până la deschiderea anului școlar nu au mai rămas decât câteva zile, aceasta este prioritatea mea numărul unu. Voi vedea care este situația unităților de învățământ, care au autorizații sanitare de funcționare și care sunt problemele cu care ne confruntăm la acest moment", a declarat, pentru "Cuget Liber", Petrică Miu. 


Reamintim că, în data de 18 august, inspectorii generali școlari din 13 județe au fost anunțați, printr-o informare transmisă prin fax după încheierea programului, că mandatul lor încetează începând cu 4 septembrie, pentru că, la o evaluare făcută la cererea ministrului Educației, Liviu Pop, ar fi fost descoperite mai multe nereguli în contractele lor de management. 


Inspectorii generali școlari care au fost anunțați că își pierd funcțiile sunt din județele Arad, Brăila, Buzău, Călărași, Constanța, Ilfov, Ialomița, Olt, Mehedinți, Caraș-Severin, Tulcea, Vrancea și Sibiu.


Comentează știrea

gelu
6 septembrie 2017
informare

si cand o sa afle? Vineri? La sedinta de la palat? Cam tarziu, daca mai vrea sa faca ceva. Dar poate firma dumnealui lucreaza si la sfarsit de saptamana, mai peticeste cate ceva.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2849 secunde