Premieră de teatru cu actori copii

232
Premieră de teatru cu actori copii - premieradeteatru-1412704292.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 12 octombrie, la ora 15, Teatrul pentru Copii și Tineret "Magic", care își desfășoară activitatea la Cercul Militar Mangalia, prezintă premiera piesei de teatru pentru copii și tineret "Și noi avem dreptul la fericire". Scenografia aparține Carolinei Toa-der, iar scenariul și regia, scriitoarei Emilia Dabu. 


După celelalte piese de succes, micii și talentații magicieni, laureați la concursuri de teatru locale și naționale, revin cu noua lor piesă, în care în-cearcă să descopere din lumea lor încă frumoasă și bună unde pleacă ziua, noaptea, de ce plâng oamenii în loc să se bucure și cum este să fii fericit, de ce toată lumea caută fericirea și iubirea și prietenia. 


Cei care au muncit de câteva luni bune la acest spectacol de suflet sunt elevi la Liceul "Callatis" din Mangalia și la Școlile nr. 2, 3, 5. Vor urca pe scena Cercului Militar Loredana Toader, Isabela Stoica, Alexandra Dumitrașcu, Andreea Zaharia, Ana Maria Ro-maniuc, Antonia Isăilă, Vlad Vicolov, Mălina Rugea, Paul Charcovschi, Elisabeta Tunsu, Ana Maria Olaru, Laura Simion, Luiza Crăciun, Dragoș Charcovschi, Daria Bănică, Teodora Balaur, Mihail Crîșmaru, Adrian Imbrea, Ștefania Șerban, Flavius Negoiță, Ianis Dumitru, Valentina Prejelevschi, elevi înzestrați și cu alte haruri, ei fiind buni și la pictură și la muzică și la dans.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Octombrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Premieră de teatru cu actori copii
Vineri, 03 Octombrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy, la Harlequin
Miercuri, 01 Octombrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Arlequinade" ... la Harlequin
Pagina a fost generata in 0.5459 secunde