Prezenţă scăzută la simularea Bac-ului, la nivel judeţean

237
Prezenţă scăzută la simularea Bac-ului, la nivel judeţean - prezentaslaba-1618931090.jpg

Articole de la același autor

Puţin peste jumătate din elevii de clasa a XII-a au participat, marţi, la proba scrisă la limba şi literatura din cadrul simulării judeţene a Bacalaureatului 2021. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, s-au prezentat la test doar 2.492 de elevi, reprezentând aproximativ 60% din total.

Unitățile de învățământ care au înregistrat cel mai mare procent de participare sunt: Liceul Tehnologic „Tomis” Constanța, Liceul Tehnologic „Gh. Miron Costin” Constanța și Liceul Teoretic „Traian” Constanța. La polul opus, liceele care au înregistrat cel mai mic procent de participare sunt: Liceul Tehnologic „Carsium” Hârșova, Colegiul Național de Arte „Regina Maria” Constanța şi Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” din localitatea Mihai Viteazu. De asemenea, cele mai multe unități de învățământ particular nu au organizat această etapă de simulare.

Simularea la nivel judeţean va continua, astăzi, cu proba scrisă la disciplina obligatorie a profilului, matematică sau istorie, iar mâine, 22 aprilie, cu proba la alegere a profilului sau specializării. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5536 secunde