Prof. Loredana Manolache, noul inspector general adjunct din IȘJ Constanța

10480
Prof. Loredana Manolache, noul inspector general adjunct din IȘJ Constanța - loredanamanolache-1624801567.jpg
Începând de luni, 28 iunie, prof. Loredana Manolache, fost inspector școlar pentru management instituțional, va prelua portofoliul de inspector școlar general adjunct, ca urmare a eliberării din această funcție a prof. Anca Dragomir, ultimul adjunct ce fusese numit de Ministerul Educației în urma susținerii concursului din 2017.

Prof. Loredana Manolache (42 ani) este absolventă a Facultății de psihologie a Universității „Ovidius” din Constanța, deține un master în Management educațional, fiind, de asemenea, formator la Casa Corpului Didactic. Înainte de a fi fost cooptată în echipa IȘJ Constanța a fost director al Grădiniței cu program prelungit nr. 44 Constanța.

Actuala conducere a Inspectoratului Școlar Județean Constanța este formată din cadre didactice detașate în interesul învățământului de Ministerul Educației astfel: prof. Sorin Mihai - inspector școlar general detașat de la Școala „Gala Galaction” din Mangalia, unde este titular al catedrei de limba și literatura română, prof. Floriana Petre – inspector școlar general adjunct, fost director al Liceului Mihail Kogălniceanu, și prof. Loredana Manolache – inspector școlar general adjunct, fost director al Grădiniței nr. 44 Constanța.

Consiliul de Administrație al IȘJ Constanța urmează să desemneze un înlocuitor pe norma eliberată pentru management instituțional, dar și un inspector școlar de fizică, prin cutremurătoarea dispariție a prof. Mădălina Ivănescu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.55 secunde