Program pilot pentru utilizarea catalogului electronic ├«n ┼čcoli ┼či licee

374
Program pilot pentru utilizarea catalogului electronic ├«n ┼čcoli ┼či licee - programpilot-1630948338.jpg
Unit─â╚Ťile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt preuniversitar de stat ╚Öi particulare se vor putea ├«nscrie, ├«ncep├ónd cu anul ╚Öcolar 2021 - 2022, ├«n programul de ╚Öcoli-pilot pentru utilizarea catalogului electronic.

ÔÇ×Aceast─â ini┼úiativ─â vine ca r─âspuns la nevoia de transformare digital─â a educa╚Ťiei, catalogul electronic fiind, ├«n contextul programului ┬źRom├ónia Educat─â┬╗, parte din sistemul portofoliului educa╚Ťional care permite ╚Öcolilor s─â realizeze o mai bun─â monitorizare a evolu╚Ťiei elevilor pe parcursul ╚Öcolariz─âriiÔÇŁ, explic─â ministrul Educa┼úiei, Sorin C├«mpeanu.

Unit─â╚Ťile de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt care folosesc deja servicii de catalog electronic oferite de orice furnizor ce garanteaz─â siguran╚Ťa datelor sunt invitate, de asemenea, s─â se ├«nscrie ├«n acest proiect p├ón─â la data de 10 septembrie, printr-o solicitare trimis─â pe adresa inspectoratelor ╚Öcolare jude╚Ťene/ISMB.

╚ścolile care se ├«nscriu ├«n acest program vor consemna situa╚Ťia ╚Öcolar─â ╚Öi rezultatele evalu─ârii elevilor doar ├«n catalogul electronic. Comentează știrea

Nu exist─â comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3521 secunde