Proiecție de gală a peliculei "Jurnalul familiei-escu", la Constanța, în acest weekend

235
Proiecție de gală a peliculei

Articole de la același autor

După proiecțiile de avanpremieră de săptămâna trecută din cadrul Astra Film Festival Sibiu și Les Films de Cannes à Bucarest, "Jurnalul familiei-escu", cel mai nou documentar al regizorului Șerban Georgescu, se pregătește în acest weekend de lansarea oficială în cinematografele din țară, Constanța fiind unul dintre orașele în care cinefilii îl vor putea vedea pe marile ecrane. Proiecția de gală va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, la Centrul Multieducativ pentru Tineret "Jean Constantin".
Descris ca fiind "poate cel mai bun produs cultural realizat cu ocazia Centenarului", documentarul a reușit să emoționeze publicul prezent la proiecțiile din cadrul marilor festivaluri naționale în selecția cărora a fost inclus, echipa filmului fiind întâmpinată la finalul acestora cu aplauze și multe curiozități din partea cinefililor.


XXX
"Jurnalul familiei -escu este o călătorie în spațiu și timp în care familia e puntea de legătură între toate momentele care i-au unit și dezbinat deopotrivă pe români, în ultimii 100 de ani. Povestea familiei -escu este narată de regizorul Șerban Georgescu, împreună cu Ioana Pârvulescu, Mihaela Miroiu, Sorin Ioniță, Stelian Tănase, Theodor Paleologu, Vintilă Mihăilescu, ajutați de arhivele personale a zeci de oameni.
"Jurnalul familiei-escu" este produs de Kolectiv Film în co-producție cu Studiorul Video Art și este distribuit de Kolectiv Film. Filmul a fost realizat cu participarea Societății Române de Televiziune și cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5538 secunde