Reacția sindicatului în urma măririi salariilor profesorilor

678
7
Reacția sindicatului în urma măririi salariilor profesorilor - reactiesindicalisti-1446832911.jpg

Articole de la același autor

Federațiile sindicale reprezentative din învățământ salută adoptarea de către Guvernul României a Ordonanței de Urgență privind majorarea cu 15% a salariilor personalului din învățământ, începând cu data de 1 decembrie.

"Considerăm că, prin decizia adoptată în data de 4 noiembrie, membrii Guvernului condus de prim-ministrul Victor Viorel Ponta au demonstrat că sunt conștienți de importanța și rolul social al personalului din educație, respectându-și promisiunea făcută. Nu trebuie uitat nici aportul pe care l-a avut în luarea acestei decizii ministrul Educației și Cercetării Științifice, Sorin Mihai Cîmpeanu, care a susținut public, încă de la începutul mandatului domniei sale, necesitatea majorării salariilor din învățământ", se mai arată în comunicatul remis redacției.

Comentează știrea

s-au grabit
7 noiembrie 2015
sa adopte ordonanta

De ce oare? Ca sa lase o impresie buna, sa-i voteze lume in cazul organizarii alegerilor anticipate....Sa fie o coincidenta ca au aprobat-o fix in ziua in care Ponta si-a dat demisia? Pomana electorala....sa fie primita!

Lasati salariile!
8 noiembrie 2015
Strada striga " JOS CLASA POLITICA! VREM FEȚE NOI!'

Nu le mai multumiti atata lui ponta si campeanu, domnilor de la sindicat! Daca erau atat de constienti 'de rolul educatiei', nu lasau 93 % din scoli sa functioneze fara avize de la ISU! Chiar credeti ca numai banii conteaza?

protectie de la sindicat
8 noiembrie 2015
pentru patronat!

Va rugam sa aveti maare grija, sindicatule, nu cumva sa pateasca ceva directorii abuzivi, lasati-i pe prostii de angajati ( membri de sindicat ) sa inghita toate mizeriile! Ce treaba aveti voi cu ei, doar nu de-asta sundeti sindicate!!!

Reactia federatiior.......
8 noiembrie 2015
Omagiu Pesedeului iubit

Sute de plecaciuni.Multumim din inima partidului iubit,multumim ca ne-a mai dat 100 lei la salariu.Pup pesede...plecaciuni pesede...primiti sute de linguseli sindicale ! Majorarile salariale sunt promisiuni onorate de "membrii Guvernului condus de prim-ministrul Victor Viorel Ponta " personal,de ministrul Educației și Cercetării Științifice, Sorin Mihai si el membru pesede.L-ati auzit vreodata pe Mazare,in campaniile electorale,ca va majora de trei ori taxa de habitat ? Majorarile de taxe si impozite nu se trambiteaza ca nu dau bine la imaginea pesedeului.Nu-i nimic,veti auzi in zilele urmatoare de un proiect de hotarare,initiat de tov. Fagadau(membru pesede) pentru MAJORAREA IMPOZITELOR si TAXELOR LOCALE PE ANUL 2016.Liberalii au pregatit un joc de glezne ca de obicei,au deja un text cu interesul cetateanului.Nea Dragomire ,aveti Omagiile mele ! Sa ne pregatim banii pentru majorari cuprinse intre 8 si 25 % sau majorari de aproape 100% pentru persoane juridice.Guget Liber se face ca nu vede.Cu scumpiri si majorari nu poti sa omagiezi un partid iubit.

Ne mai scutiti ?
8 noiembrie 2015
promisiuni, promisiuni

Cam seamana cu promisiunile tovarasului Ceausescu Nicolae! Facute pe ultima suta de metri! Si pe urma ce-a facut tovarasul? A fugit cu elicopterul. Intelegeti odata ca lumea nu e proasta, nu crede in promisiuni facute de ochii lumii, si cu frica de pierdere a PUTERII! Liberali, pesedisti, unpr-isti, Alde, uniuni, coalitii si alte inventii politice, lasati-ne! Nu va ganditi decat la voi si ai vostri, de la rude de gradul I, pana la prieteni de gradul III si slugi corupte pana in maduva oaselor! Jos minciuna politica!

RQBtgWVj
6 decembrie 2016
mvlorIsWmieDZllZ

7vpKk1 ivcehvhhilto, [url=http://jkzkyjtloxug.com/]jkzkyjtloxug[/url], [link=http://ckwcxfuqmxxn.com/]ckwcxfuqmxxn[/link], http://fmuljlmuymoo.com/

pIzOgDlpS
7 decembrie 2016
DPVHUrKvuNpU

2ZVg84 unkdjesdaquf, [url=http://glhbbrrykcrr.com/]glhbbrrykcrr[/url], [link=http://cgxvtywlblel.com/]cgxvtywlblel[/link], http://qhtvkygnfmho.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3714 secunde