Reacția Universității ”Ovidius” la incidentul petrecut la Facultatea de matematică

1543
5
Reacția Universității ”Ovidius” la incidentul petrecut la Facultatea de matematică - whatsapp-image-20240627-at-15075-1719490113.jpeg

Articole de la același autor

Printr-o informare de presă transmisă redacției, Universitatea „Ovidius” din Constanța confirmă incidentul petrecut, astăzi, între un student şi un cadru didactic de la Facultatea de Matematică şi Informatică.

„În acest sens, ne dăm tot concursul organelor abilitate în desfășurarea anchetei și vom lua toate măsurile legale și regulamentare care se impun în această situație”, transmit reprezentanții Universității.

S-ar părea că este vorba despre profesorul Adrian Alexandrescu, profesor de matematică în vârstă de 68 de ani




Comentează știrea

ce informare e asta ?
Joi, 27 iunie

asa de sa nu intelegi mai nimica ! 3 propozitii in plus cu numele dascalui ca e "persoana publica" [ are si Univ. aia multi studenti, etc ] si putin contextul. "In cadrul examenului de posibil informatica la Fac. De Stiinte Economice sectia posibil IDD, cadrul didactic titlurar al Fac. de Matematica - Informatica ... atacat cu foc, spirt, etc " E un eveniment grav si doar atita de incident fara nici un detaliu ? "Victima" e "relativ bine" ! Multa Sanatate !

Titlul, pai nu-i asta "Reacția Universității ”Ovidius” la incidentul petrecut la Facultatea de matematică"
Joi, 27 iunie

De la altii, e in cadrul Fac. de Stiinte Economice un cadru titular la Fac. de Matematica - Informatica, care are ore si la ... ! Daca informatia de pe sursa "de incredere si certa" nu e clara, adaptezi titlul cum trebuie ! "Reacția Universității ”Ovidius” la incidentul petrecut in cadrul unui examen !" ... "S-ar părea ... ca de asta sursa de incredere si certa !!!". Cum sa nu spui si la Presa informatie esentiala ?

fost student
Joi, 27 iunie

Cert ca puteti verifica, specializarea dl-ui profesor de baza e informatica si aditional poate si pe matematica [in sens de nivel ]. Orele la "Univ." le avea pe informatica[sau cele multe], nu-i tot una sau un talmes-balmes asa ! Induceti inutil in eroare poate din "informatie certa neconcludenta !" Altfel Sanatate ! " Un cadru didactic a fost incendiat " se poate si asa daca e de generalitate extrema ! ... dar ... Ideea pt. acurate ca oarecum prin Cta. multi au frecventat si la Ovidiu, si te mai uiti pe stiri ! Si numele adica detalii mai exacte si cit se poate ... dar nu doar asa de incendiu si restul cum or fi ca tot aia e ...

"incidentul petrecut la Facultatea de matematică"
Joi, 27 iunie

tot asa cu diverse actualizari, se pare ca in cadrul Facultatii de MI la o restanta pe informatica sustinuita in incinta IDD Stinte Economice[ e sediul de linga la 500 de metrii ] ... pina peste alte clarificari ... usor usor vedem si evenimentul cu "focul" si "societatea studenteasca de azi !" ... si-si-si !

Facultatea de Matematică - şi - Informatică
Joi, 27 iunie

Cert este ca fiecare cu specializarea si cu siguranta pe domenii diferite care privite prin prisma "totului unificator" ... sau mai simplu ca prin date agregate se obtine cea mai buna imagine. Cfirele astea sint asa ca o taina pt. unii, si acolo la facultate -minusul- avea sensul fara informatica ! Asa era vorba atuncilea ! ... ca unii multi, doar strict pentru informatica si minune ! S-au mai ajustat in sens bun in ultima perioada si pe informatica, e si specializare doar pe. Unii au prins obligatoriu cu dubla licenta, de erau priviti ca minunile "facultatii" si trebuie dublu efort cu cel putin triplu pe partea de puritate matematica ! "Daca vroiai sa inveti, matematica era cert ca avea cine !!!" ... pe informatica usor au adaptat si programa, informatica e optiune buna si azi cu Ovidius [ sau din stiu eu ] Asta cu focul e noutate absoluta ca altfel e mediu pasnic, nu sint acolo cu obicieiuri din astea de barbari ! Ca asa mai o bauta ... mai o rautate pina ajungi la frumusete si dupa aia te molipsesti ca nu te mai vindeci ... Si specializarea cu tendinta spre "perfectiune" e ciudata de multe ori ... ca poate mai derapezi de "normal" dar asa cu "Focul Iadului ?". Poate si fiecare cu comportamentul ... dar asa trebuie cu incendierea omului ? Nici eu cu toti sa-i asa la comportament ... ca degeaba tot am incercat la fel ca "prima data" ... adica unii au modul lor specific de comportament care poate duce la confuzii de interpretare [ in sens ca intetia e buna, dar asa stie ... a invatat ] Prin alte locuri e modelul sa ajuti si pe altii care poate au nevoie ... cu certitudine ca ... adica Stralucirea Lumii din Luceafar !

Pagina a fost generata in 0.421 secunde