Sanda Oprea - profesorul anului

2050
Sanda Oprea - profesorul anului - b0888a8cce87cbd2f53f7953f4603567.jpg

Articole de la același autor

Marți, 5 octombrie, în aula Colegiului Național "Mircea cel Bătrân" va avea loc festivitatea de acordare a premiului "Profesorul anului", acțiune inițiată de UPC România - Regiunea de Vest, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța.
Această inițiativă are ca scop promovarea cadrelor didactice care au obținut rezultate remarcabile la nivel național și internațional, în cadrul competițiilor pentru disciplinele reale: matematică, fizică, informatică.
Pentru acest premiu, unitățile de învățământ din județul Constanța au avut responsabilitatea de a face nominalizări, prin intermediul Consiliului de administrație, iar la nivelul ISJ Constanța s-a constituit o comisie de evaluare a performanțelor obținute de cadrele didactice cu elevii.
În urma analizei dosarelor depuse, comisia a decis că prof. Sanda Oprea, de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", va primi acest premiu. Printre rezultatele profesoarei de fizică se numără: Medalia de aur la Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori (2009), calificare în lotul lărgit al României pentru Olimpiada Internațională de Științe pentru Juniori 2010, Premiul I la Olimpiada Națională de Fizică, Premiul I la Concursul Național "Evrika" (2010).
Alături de prof. Sanda Oprea, s-a remarcat și prof. de informatică Violeta Tănăsescu, de la Liceul Teoretic "Traian", printr-o participare susținută la concursuri și competiții naționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0353 secunde