Săptămâna pe marile ecrane

198
Săptămâna pe marile ecrane - saptamanapeecrane-1351528351.jpg

Articole de la același autor

Dacă ar fi să evaluăm săptămâna în filme, se poate spune că este premiantă. Câștigătorul categoriei "cel mai bun scenariu", la Cannes, "După dealuri" al lui Cristian Mungiu rulează în continuare la Cityplex și la Cinema City. Filmul, considerat drept cel mai bun film despre România al ultimilor 20 de ani, e propus în continuare pentru Oscar în categoria "cel mai bun film străin". 


v v v

După ce a escortat-o pe regină la Jocurile Olimpice de anul acesta și l-a întâlnit pe prințul moștenitor la premiera producției în care joacă, agentul 007 acționează pe ecranele constănțene în "Skyfall", regia Sam Mendes, încă de vineri și continuă toată săptămâna.

v v v

Pentru cei ce n-au apucat încă să-l vadă, comedia "Minte-mă frumos" cu Andi Vasluianu și Diana Dumitrescu rulează încă pe ecranele constănțene.

v v v

Avanpremiera săptămânii la Cityplex este "Upside Down" în regia lui Juan Diego Solanas cu Jim Sturgess și Kirstin Dunst. Aceasta este programată pentru miercuri și joi și spune povestea lui Eve (Kirsten Dunst) și a lui Adam (Jim Sturgess) doi tineri care trăiesc în două lumi paralele situate una deasupra celeilalte și unde totul funcționează în oglindă. Lumea de deasupra este o planetă a bogăției și a luxului, în timp ce jos se afla un tărâm al celor mai puțin favorizați. Adam care se îndrăgostește în copilărie de Eve va fi în stare de orice pentru a o recupera pe aceasta, deși sunt despărțiți de regulile celor două lumi. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Proiecție gratuită la Cityplex
Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Paris, je t’aime", filmul de miercuri
Sâmbătă, 13 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Filme de week-end
Pagina a fost generata in 0.3559 secunde