Schimbări la ISJ Constanța! Chiar și cu concurs, inspectori vin și pleacă

5051
58
Schimbări la ISJ Constanța! Chiar și cu concurs, inspectori vin și pleacă - isj2-1441210920.jpg

Articole de la același autor

Dacă dorește cineva din sistemul de învățământ să consulte, zilele acestea, organigrama Inspectoratului Școlar Județean Constanța, nu va putea să afle componența noii echipe a inspectorului general Gabriela Zoia Bucovală, întrucât echipa este în… construcție.

La începutul lunii iunie, pentru cele 33 de posturi de inspectori școlari scoase la concurs, au fost depuse inițial 28 de dosare, cea mai mare parte a candidaților înscriși în competiție fiind, de fapt, echipa fostului inspector general Răducu Popescu.

Am aflat, însă, că zilele acestea prof. Nicoleta Savu și-a înaintat demisia, în ciuda notei bune (9,46) obținute la concursul pentru ocu-parea postului de inspector școlar pentru proiecte educaționale. În-trebată de ce a renunțat la munca pe care a depus-o pentru a obține acest post, prof. Savu a declarat că a preferat să se întoarcă la copii și la grădinița de unde provenea pentru a implementa două proiecte europene foarte importante.

Reamintim că prof. Nicoleta Savu a fost directorul Grădiniței cu program prelungit "Perluțele Mării", iar postul de inspector pe proiecte educaționale era împărțit cu prof. Anca Iulia Dragomir, care la rându-i a obținut o notă mare la concurs - 9,50.

Pe de altă parte, a fost detașată de la Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida", în interesul învățământului, pentru funcția de inspector șco-lar pentru monitorizarea programelor privind ac-cesul la educație, prof. Simona Sarivan.

După un an pot pierde postul

Chiar dacă au susținut concursul de ocupare a postului de inspector școlar, teoretic, pentru patru ani, contractul de management educațional poate înceta chiar și după un an!

Conform recentului ordin al Ministerului Educației, publicat în Monitorul Oficial din 27 august, dacă la evaluarea anuală un inspector obține sub 60 de puncte, respectiv calificativul "nesatisfăcător", va fi invalidat pe funcție. Totodată, va pierde dreptul de ocupare a unei funcții de conducere, îndrumare și control din ISJ în următorii trei ani de la obținerea acestui calificativ.

Dar cum anul școlar 2015-2016 abia a început de două zile pentru cadrele didactice, să le urăm mult succes! 

Comentează știrea

58 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 
Super!
2 septembrie 2015
HAI SA NE EVALUAM INTRE NOI!

Cine sa le dea "nesatisfacator" inspectorilor? Hai sa fimj seriosi, evaluarea se face asa: autoevaluare, evaluare inspector-inspectori si evaluarea facuta de directori. Adica hai sa ne evaluam intre noi, eu pe directori, directorii pe mine. Din ce in ce mai frumos!!!

Parinte Scoala 28 Dan Barbilian
2 septembrie 2015
Agentia Nationala de Integritate

Stie cineva unde poate fi gasita declaratia de avere a directoarei de la Scoala 28 Dan Barbilian? Pe site-ul scolii nu este si nici pe al ISJ Constanta. Am cautat si pe site-ul Primariei Constanta dar n-am gasit-o decat pe cea a sotului, viceprimarul Stan Marius Gabriel. Interesant este ca nici pe portalul declaratilor de avere al ANI nu am gasit declaratia de avere si interese. Eram curios daca si in declaratia ei de avere se regaseste suma de 100.000 lei cash...!

cititor
2 septembrie 2015
ANI

Din 2013 nu s-a mai publicat nicio declaratie de avere pe site-ul ISJ Cta. Organigrama este inca in constructie, interes maxim pe toata linia.

Răspuns la: Agentia Nationala de Integritate
Adăugat de : Parinte Scoala 28 Dan Barbilian, 2 septembrie 2015
Stie cineva unde poate fi gasita declaratia de avere a directoarei de la Scoala 28 Dan Barbilian? Pe site-ul scolii nu este si nici pe al ISJ...
profesor
3 septembrie 2015
erata

Stati sa vedeti ce urmeaza! Noi credem ca o sa aveti multe surprize. Doar ca nu o sa le aflati in presa. Deja sunt 8 demisii in Isj.. iar de directori ...fara numar. Nu vrea nimeni sa lucreze cu noua echipa de conducere...

La cat de rele... sunt!
3 septembrie 2015
Scorpiile frustate si NFuu

Fetisoarele astea nu au inteles un lucru:functia de director si inspector sunt tentante doar pentru cei care au inconstienta de a si asuma un volum imens de munca sau pentru cei ce urăsc catalogul , nu au rezultate cu elevii ,ca in cazul lui Zoia -o nimeni pe pamant .Mai exista o categorie posesoare de soti prosti si incompetenti ,care se laudă cu functia consoartei,mare inspectoare sau directoare.Echipa celor trei gratii ,plus un bou patru,este suma defectelor cumulate in societatea romaneasca.Au monopolizat o institutie publică...păcat...mare păcat...

ee
3 septembrie 2015
ee

Poate imi scapa mie ceva, dar in fiecare zi articole cu inspectoratul scolar. Asa de important este? Pe cine intereseaza? Rezultatele la BAC le-am vazut, sunt toti praf, pana si de la mircea pica. Ce inspecteaza ei, spagile? O adunatura de profitori si lenesi pusi politic.

Cititor
3 septembrie 2015
Cititor

Nebunii naibii cu 28 -ul vostru ,ne ati distrus la creier.Credeti ca dacă ne terorizati pe noi cititorii voi rezolvati ceva?Absolut nimic!.râde nebuna de voi cum innebuniti voi pe toată lumea!

Răspuns la: Agentia Nationala de Integritate
Adăugat de : Parinte Scoala 28 Dan Barbilian, 2 septembrie 2015
Stie cineva unde poate fi gasita declaratia de avere a directoarei de la Scoala 28 Dan Barbilian? Pe site-ul scolii nu este si nici pe al ISJ...
Cititorul vesel
3 septembrie 2015
Cititor

Ne pregratim sa ne conducă până la adânci batraneti niste incompetente.Sunt membre PNL cu cotizatii la zi

Răspuns la: ee
Adăugat de : ee, 3 septembrie 2015
Poate imi scapa mie ceva, dar in fiecare zi articole cu inspectoratul scolar. Asa de important este? Pe cine intereseaza? Rezultatele la BAC le-am...
alt cititor
3 septembrie 2015
Chiar crezi?

Chiar crezi ca nu citeste nimeni? Si daca rezolvam ceva, nu o sa-ti para rau ca n-ati rezolvat si voi? Si sa-ti spun ceva: ea rade oricum de toata lumea, si de cei care scriu, si de cei care tac malc si ii pupa talpile...

Răspuns la: Cititor
Adăugat de : Cititor, 3 septembrie 2015
Nebunii naibii cu 28 -ul vostru ,ne ati distrus la creier.Credeti ca dacă ne terorizati pe noi cititorii voi rezolvati ceva?Absolut nimic!.râde...
profesoara
3 septembrie 2015
surprize?

Abia asteptam sa aflam vestile bune. Nu conteaza ca nu le-aflam din presa. Suntem pe faza!

Răspuns la: erata
Adăugat de : profesor, 3 septembrie 2015
Stati sa vedeti ce urmeaza! Noi credem ca o sa aveti multe surprize. Doar ca nu o sa le aflati in presa. Deja sunt 8 demisii in Isj.. iar de...
58 comentarii. Pagina 1 din 6. Click pe pagina dorită : 1 2 ...6 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4293 secunde