Se alege noul președinte al elevilor constănțeni

215
1
Se alege noul președinte al elevilor constănțeni - sealegenoulpresedinte-1399221606.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la Palatul Copiilor din Constanța se va desfășura Adunarea Generală a Consiliului Județean al Elevilor Constanța, în vederea alegerii noului Birou Executiv, la care vor participa și delegați ai Consiliului Național al Elevilor.


Pentru a pregăti acest eveniment, dar și pentru a socializa între ei, liderii elevilor constănțeni au participat la o cafenea publică în organizarea Consiliului Județean al Elevilor, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Constanța și al prof. formator al Consiliului Național al Elevilor, Laura Popa. Evenimentul face parte din cea de-a doua etapă a proiectului "CiNE contează pe TINE", inițiat de Asociația Elevilor me-hedințeni și care are ca scop identificarea categoriilor de probleme cu care se confruntă elevii și găsirea de soluții prin care Consiliul Elevilor le poate veni în ajutor.


"Cafeneaua publică este o metodă de dialog activ și schimb de informații. Aceasta are ca scop dezbaterea unui subiect într-un mediu relaxant, ce permite, totodată, o interacțiune sporită și crearea de relații apropiate între participanți. De asemenea, este și o metodă foarte bună de con-sultare și participare în luarea deciziilor", declara Lăcrămioara Soare, președinte interimar CJE Constanța.


Comentează știrea

mitica
5 mai 2014
Cafenea???

Ce cafenea publica????? Nu stiu nimic, copiii din ziua de azi......decat PUB-uri, cafenele , cluburi. VIITORUL ROMANIEI!!! ROMANIA TE IUBIM CA CA TINE NU GASIM!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Cetățenești : Șomaj  pentru absolvenți
Pagina a fost generata in 0.499 secunde