Se încinge atmosfera la mare! Mamaia devine, timp de trei zile, capitala dansurilor latine

3677

Articole de la același autor

Se anunţă trei zile de foc pe litoral. Nu, nu e avertizare meteo de caniculă, ci specialiştii în dansuri latino vor încinge atmosfera din Mamaia, cu cele mai în vogă mişcări.


În perioada 12-14 mai, la Hotel Victoria, din Mamaia, va avea loc Mamaia Sensual Escape - International Bachata Dance Festival.


Evenimentul se adresează pasionaților de dans și muzică din diverse colțuri ale lumii, în special de stilul bachata, care își găsește originile în Republica Dominicană, atât ca stil de dans cât și ca gen de muzică.


Aceștia vor avea parte de un weekend antrenant, plin de workshop-uri susținute de unii dintre cei mai talentați artiști de bachata recunoscuți la nivel internațional, petreceri, un concert live de muzică bachata și distracție. În cele trei seri de weekend, participanții vor dansa împreună cu artiști locali și internaționali în ritmuri latino susținute de DJ internaționali de top, printre care și DJ Khalid unul dintre cei mai populari DJ de bachata din lume, care vine în premieră pe litoralul românesc.


La această primă ediție, organizatorii își propun să atragă în stațiunea Mamaia câteva sute de dansatori latino din Argentina, Australia, Canada, Belgia, Bulgaria, Franța, Malta, Polonia, Serbia, Suedia, Turcia, UK, Ucraina, dar și din România, poziționând astfel Constanța și stațiunea Mamaia pe harta marilor orașe din lume în care se desfășoară astfel de congrese cu profil latino.
Nu vor lipsi nici premiile, aşadar iată încă un motiv în plus să luaţi în calcul participarea.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4922 secunde